Salmo Slider 7 SMC

Salmo
Dostupnost:

3 na zalihama


  • Salmo Slider 7
  • Dekor: SMC – Mirror Carp
  • Model: tonući
  • Dubina zarona: 0,5m- 1m
  • Veličina: 7 cm
  • Težina: 21 gr

1.050 rsd

3 na zalihama

Otkrijte snagu pravog majstora - Salmo Slider 7 SMC - Novi standard u lovu na velike predatora!

Salmo Slider je majstor među varalicama, posebno dizajniran za lov velikih predatora. Njegov zavojiti ples sa jedne strane na drugu provocira predatora na strastveni napad! Očekujte eksplozivnu reakciju, poput šuštanja vode i zvuka kočnica mašinice. Udahnite duboko i pripremite se za akciju!

Kako pecati sa Salmo Slider voblerima?

Tipično, lov s Sliderom uključuje energične i brze pokrete štapom dok brzo povlačite varalicu. Pre nego što počnete sa pravim ribolovom, preporučuje se nekoliko probnih zabačaja. To će vam pomoći da razumete kako se Salmo Slider ponaša u vodi i odredite optimalnu tehniku ribolova. Kada to usavršite, Slider će elegantno kliziti s jedne na drugu stranu.

Važno je održavati čvrstu vezu sa Salmo Sliderom kako bi kontre bile pravovremene i uspešne.

Osim toga, oštri pokreti Slidera mogu izazvati zapletanje najlona oko varalice. Postoje različite tehnike ribolova sa Sliderom koje su se pokazale uspešnim u različitim situacijama.

Izbor tehnike ribolova zavisi od uslova u kojima pecate. Na primer, u hladnoj vodi (2° do 5°C), lagani trzaji s pauzama do 3 sekunde obično donose najbolje rezultate. Za ovakve uslove, Slider koji tone je idealan.

Postoji suptilan pokret varalice dok tone, što dodatno privlači predatore. Kada je temperatura vode viša, preporučuje se povećanje brzine izvlačenja.

Troling

Slider se takođe može uspešno koristiti za plitko trolovanje. Pustite ga iza čamca između 10 i 30 metara, a zatim ga povlačite kao što biste to radili prilikom običnog ribolova. Dok trolujete sa Sliderom, izvlačite najlon ili strunu brzo.

Nakon svakog trzaja, varalica će praviti oštre okrete sa obe strane, čime će se relativno sporo kretati prema vama. Iskoristite ovu tehniku – izvlačite konac konstantnom brzinom, s povremenim jačim trzajevima, praćenim nekoliko puta slabijim. Ova raznolika akcija vaše varalice neće ostaviti ni jednu štuku ravnodušnom.

Kategorija:
brands

Veličina

7 cm

Težina

21 gr

model

tonući

Deklaracija

ProizvođačSalmo
Zemlja porekla:Poljska
Zemlja uvoza:Autrija
UvoznikEagle Eye Niš

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Salmo Slider 7 SMC”

Još uvek nema recenzija.