Prikaz 1–15 od 76 rezultata

Već unazada nekoliko godina Salmovi vobleri zauzimaju visoko mesto kod naših ribolovaca – varaličara. Salmo vobleri su odlični za pastrmku, klena, štuku i drugih grabljivica.

Ovi vobleri se proizvode u Poljskoj po najvišim standardima. Samo jednom morate da pecate sa SALMO varalicama da biste se uverili koliko su posebni. Moćna kombinacija iskusnih dizajnera, ribljih biologa i nekih od najzahtevnijih terenskih testera na svetu, rezultira nizom mamaca koji hvataju kada drugi ne uspeju.

Iako je svaki vobler dizajniran da ispuni specifične ciljeve, neosporna efikasnost i privlačnost omogućavaju da se mnogi mamci koriste za širok spektar predatora, koristeći mnogo različitih tehnika ribolova. Ako želite najbolje rezultate… insistirajte na SALMO-u.

Tu su modeli Bass Bug, Executor, Hornet, Minnow, Perch, Ratting Hornet, Slider, Trill. SVi ovi modeli dostupni su u više dekora i veličina.

Za sve dodatne informacije kao i savete ili konsultacije, može nam se obratiti na e-mail adresu info@fishing-floats.rs ili na telefon 018/552-398

Vaš

Eagle Eye OnLine Shop