Pravila i uslovi

Uslovi kupovine

Eagle Eye OnLine Shop je internet prodavnica u vlasništvu firme Eagle Eye; Gadžin Han, Ličje, MB 60262853, PIB 104511215. Komunikaciju sa nama možete obaviti i putem web sajta www.fishing-floats.rs , e-mail info@fishing-floats.rs kao i pozivom na brojeve telefona 018/522-398.

Nakon svake porudžbine kontaktiraće Vas neko od naših prodavaca kako bi proverio da li ste izabrali pravi proizvod i da još jednom proveri sve podatke vezane za kupovinu.

U bilo kom trenutku možete pogledati, otkazati ili promeniti porudžbinu koju ste poručili za koju ste dobili i e-mail o uspešno izvršenoj kupovini. Ukoliko Vam je tako lakše, za bilo koju informacijuili izmenu možete nas kontaktirati.

Isporuka proizvoda/usluga i trošak isporuke

Isporuku poručenih proizvoda vrši kurirska služba D-Expres sa kojom imamo zaključen ugovor i moguće je samo na teritoriji Republike Srbije. Rok isporuke proizvoda je 2-5 dana.

Načini plaćanja

Naplata proizvoda je prilikom isporuke proizvode u gotovini ili bezgotovinsko plaćanje privrednim subjektima. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, prilikom preuzimanja pošiljke od predstavnika kurirske službe.

Cena isporuke je definisana vrednošću porudžbine, ne zavisi od mesta isporuke a trošek isporuke će biti jasno naznačen u Vašoj korpi.

Cenovnik troškova isporuke

1. Do 5.000,00 dinara – cena isporuke za prodžbinu je 490,00 din.

2. Preko 5.000,00 dinara, a do 5kg, težina paketa – besplatna dostava.

Reklamacije i jednostrani raskid ugovora

Eagle Eye OnLine Shop se zaista trudi da u svojoj ponudi ima kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača. Na žalost i na najkvalitetnijim proizvodima dolazi do oštećenja i nedostataka. U slučaju da imate bilo kakavu reklamaciju na proizvod koji ste kupili preko našeg WEB Shopa, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju u skladu sa zakonskim propisima.

Reklamaciju možete podneti elektronski, lično ili poštom. Kotakt adresa za reklamaciju je reklamacija@fishing-floats.rs

Po prijemu reklamacije dobićete te povratni odgovor da je reklamacija primljena kao i broj pod kojim je zavedena. U zakonskom roku od 8 dana biće Vam poslat odgovor na reklamaciju i ponuđena rešenja za nastali problem. Reklamaciju možete podneti u slobodnoj formi uz navođenje svih relevantnih podataka ili popunjavanjem obrasca.

Na osnovu Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS br. 62/2014), potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu tj. da odustane od kupovine, u roku od 14 dana bez navođenja razloga i dodatnih troškova osim troškova vraćanja robe (poštarina).

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak, popunjavanjem i potpisivanjem obrasca za odustanak od ugovora o kupovini na daljinu i dostavom potpisanom obrasca na e-mail reklamacija@fishing-floats.rs.

Prijem obrasca ćemo Vam potvrditi u pisanom ili elektronskom obliku a uz potvrdu ćemo Vam dostaviti insturkcije povraćaj robe. Podaci koje navedete koriste se isključivo u cilju evidentiranja izmena u prometu robe.

Politiku privatnosti možete pogledati ovde !