Promix Full Carb Csoki-Kuglof

Promix

 • Promix Full Carb Csoki-Kuglof
 • Prihranaza pecanje šarana,babuške,deverike
 • Bogata aminokiselinama i betainom
 • Sa stimulatiorima
 • TTX-om
 • Težina: 0,9 kg

690 rsd

Promix Full Carb Csoki-Kuglof za pecanje šarana

Promix Full Carb veoma energetska mešavina metoda bez ugljenih hidrata, kao što ime kaže. Njegov izuzetno visok sadržaj obezbeđuje harmonična mešavina odabranih, visokokvalitetnih sastojaka. Da bi se postigao najbolji efekat, sastojci su odvojeno tretirani, pripremljeni, mleveni i usitnjeni metodom koji je najpogodniji za datu sirovinu, a tek na samom kraju pomešani.

Na ovaj način svi sastojci su prisutni u hrani u najatraktivnijem mogućem obliku. To znači da je ono što treba da bude mleveno na najfinijoj granulaciji koja je dostupna do teksture nalik na brašno, a materijal srednje veličine zrna je usitnjen do srednje veličine, koja, s druge strane, mora biti krupna.

Sastojci

Sadrži veliku količinu TTX-a, kukuruznih klica, brašna od rogača, kukuruznog glutena, destilatorskog kvasca, PL68 biljnih proteina, tigrovih orašastih plodova, semena konoplje, slatkih i slanih krekera, čokoladnog čipsa, engleskih mrvica i veoma male količine peleta halibuta koje stoji od ostalih sastojaka, ali se nije moglo izostaviti iz mešavine.

Nismo štedeli ni na pojačivačima apetita, aminokiselinama i naravno, betainu. Kada stigne u vodu, odmah počinje da se zamućuje oko korpe, privlačeći ribu u tom području. Veće čestice ostaju u ili pored hranilice, držeći ribu već na mestu. Veliku pažnju smo posvetili i intenzitetu arome. U mnogim slučajevima, primećeno je da ribe preferiraju prirodniju hranu, ali u mnogim slučajevima je pobedila hrana sa previše ukusa.

Granulacija

Na kraju smo odabrali srednju jačinu za finalnu mešavinu, koja je najbolje funkcionisala tokom testova. Ako je potrebno, to možete pojačati aromama, sprejevima ili džemom koji odgovaraju ukusu, ali u većini slučajeva to nije neophodno, jer riba apsolutno dobro reaguje na mešavinu pomešanu sa vodom. Na kraju, ali ne i najmanje važno, iskustva sa višednevnih takmičenja su pokazala da je ovaj nivo arome najpogodniji.

Boje su odabrane prema ukusu, garantovano će privući pažnju riba podstičući ih da se hrane. Njegov sadržaj je u osnovi fokusiran na ugljene hidrate, ali ni sadržaj proteina nije zanemarljiv, zahvaljujući biljnim i fermentisanim proteinima i aminokiselinama koje su najbolje rastvorljive u vodi. Sadrži i veliku količinu eteričnih ulja, koja uglavnom potiču iz uljarica.

Preporučuje se za vode u kojima je potrebna hrana sa ugljenim hidratima u svim godišnjim dobima, skoro svuda leti, takođe za vode sa patuljastim somom, ali može da izazove i veoma prijatno iznenađenje na mestima gde funkcioniše gotovo samo hrana za ribe. Svoju delotvornost dokazalo je i nekoliko velikih šarana i amura.

Priprema Promix Full Carb Csoki-Kuglof

Mešavine metod mix-a su veoma osetljive na stvaranje prave teksture. Uspeh praktično zavisi ili pada od ovoga. Vredi ga pažljivo mešati, stalno kvastit, dok se zemlja ne navlaži, a zatim ostaviti da odstoji 10 minuta. Nakon toga, morate ga proći kroz sito sa malim rupicama – čak i nekoliko puta – jer će tako tekstura biti savršena.

Krajnji rezultat je dobar ako se spoji pod pritiskom, ali može se ponovo srušiti jednim pokretom. Obavezno stavite veliki naglasak na ovo, jer vaš uspeh zaista zavisi od toga. Po svom ukusu, prilično je jak, tako da mu nije potrebna dodatna aroma. Bez obzira na to, ako želite, možete ga dodatno začiniti. Možda je najbolje rešenje da koristite Novak Feeder aroma, fluo ili amino sprejeve.

Sa ovim, čak možete probati nešto novo sa svakim gipsom, ako ugrizi prestanu iz nekog razloga. Ovaj materijal je veoma preporučljiv za paniranje peleta, u određenim situacijama prianjanje napojnog materijala se može značajno povećati. Za paniranje, pelete treba malo preliti vodom, a zatim ih preliti metodom na suvo. Ova fina zrna se lepe za površinu zrna peleta, koja se odmah po dolasku u vodu počinju rastvarati, još više ubrzavajući vreme zagriza 🙂 Može se koristiti i za obogaćivanje sadržaja drugih mešavina za hranjenje, tako da nećete preterati.

 • Prihranaza pecanje šarana,babuške,deverike
 • Bogata aminokiselinama i betainom
 • Sa stimulatiorima
 • TTX-om
 • Težina: 0,9 kg
brands

Težina

900 gr

Deklaracija

ProizvođačSensas, Francuska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:M.G.P., Obrenovac

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Promix Full Carb Csoki-Kuglof”

Još uvek nema recenzija.