VDE Secret Classic

Van Den Eynde
Dostupnost:

10 na zalihama


  • VDE Secret Classic
  • Jako lepljiva hrana
  • Slatkog i mirisa i ukusa
  • Odlična u kombinaciji sa mamacima zbog sporog otapanja
  • Za pecanje svih vrsta riba
  • Težina: 1 kg

420 rsd

10 na zalihama

VDE Secret Classic

Za VDE Secret Classic se kaže – kada ne znaš šta da staviš u hranu, dodaj Secret.

Veoma teška primama i njeni sastojci su vrlo slatkog mirisa. Promešajte je pažljivo, jer postaje vrlo lepljiva, dodajući vodu po malo i  prosejte je nakon toga . Nabavite ga u pravu, a vi ćete postići primama koji je savršen za Balling-u pristupu.

Velika prednost korišćenja Secret-a je da će se on raspadati veoma sporo kada stigne do dna. To zajedno sa relativno visokim  hranjivim sadržajem znači da će držati ribe u zoni pecanja duže vremena, bez potrebe da dohranjujete.

Najbolje vreme da koristite VDE Secret Classic je kada je potrebno mnogo mamaca na dnu,a ne zelite da ponovo hranite duže vreme nakon inicijalnog hranjenja.Koristite je kada očekujete krupniju ribu ili  veliki broj ribe. Kada je primama bačena u vodu možete da se koncentrišete na ribolov umesto da hranite na svakih nekoliko minuta.

Idealno korišćenje:

Najviše prilagodljiv i najuniverzalniji proizvod u Van Den Eynde asortimanu praškastih prihrana Može se upotrebiti u mnogim različitim uslovima, čak i sama radi efikasno u swimfeeder hranilicama ili kada se bacaju kugle rukom. Dodavanjem drugih Van den Eynde proizvoda bilo težih ili lakših, skoro svaki vid ribolovne situacije može biti savladan. Marcel koristi Secret kao osnovni sastojak u skoro svim svojim receptima.

Preporuka

  • 1 deo Secret, 1deo Special . Ova kombinacija je jedna koju Marsel najčešće koristi za mirne i sporotekuće vode između 6 i 8ft dubine kako bi tu zadržao različite vrste riba.
  • 1 deo Secret, 1. deo Supercup,½ Vanille ili Brasem aditiva. Dobro proverena kombinacija za deverike svih veličina. Hranite rukom na mirnim vodama ili hranilicom na  tekućim vodama.
  • 1 deo Secret, 1 Kastaar. Omiljena kombinacija za ribe koje se hrane na dnu  u tekućim vodama. Dobar za mrenu, deveriku i šarana. Zamenite  Kastaar sa Natuur gde su klen i bodorka dominanti.
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “VDE Secret Classic”

Još uvek nema recenzija.