Benzar Mix Školjka

Benzar Mix

  • Benzar Mix Školjka
  • Brašno dehidriranih školjki
  • Za pecanje na rekama i jezerima
  • Za jesenji period godine
  • Za pecanje šarana
  • Težina: 1 kg

260 rsd

Benzar Mix Školjka za pecanje šarana

Benzar Mix Školjka je hrana napravljena od brašna ekstrahovanog iz dehidriranih školjki. Upravo je aroma školjke jedna od omiljenih aroma šarana i to u periodu godine kada počinje intenzivnije da se hrani pred zimsku letargiju.

Benzar Mix Školjka je najbolje koristiti samostalnu eventualno uz dodatka konoplje ali ne u velikom procentu. Ova hrana je dobra za reke i jezera.

Ko je Zsolt Benzar?

Zsolt Benzar je mađarski ribolovac – takmičar. Svoje dugogodišnje iskustvo u takmičarskom ribolovu preneno je i u proizvodnji hrane za ribolov. Pre nego što uđe u serijsku proizvodnju, hrana se detaljno destira na mnogim  vodama Mađarske.

Kako je klima, temperatura slična našoj, hrane iz palete porizovda Benzar Mix su se odlično pokazale i na našim vodama. Od onih koji su specijalno napravljene za mirne vode tako i one koje su napravljenje za reke. I to konretno za Dunav.

Sve hrane za reku se testiraju i na Dunavu u svim godišnjim dobima i za sve ribe. Tako i na našem delu Dunava, ove hrane su detaljno korišćene od strane mnogih ribolovaca koji su ostvarili odlične rezultate.

brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Benzar Mix Školjka”

Još uvek nema recenzija.