VDE Formaggio Red

Van Den Eynde
Availability:

10 na zalihama


  • VDE Formaggio Red
  • Aroma sira
  • Za pecanje mrene, klena, nosare
  • Za kanale i reke – Dunav, Savu i sve Morave
  • Težina: 1 kg

450 rsd

10 na zalihama

VDE Formaggio Red sa mirisom sira

Svuda u evropi za ribolov na rekama se pokazao veoma popularnim. Vrste kao što su mrena i klen su prisutni skoro svuda i važne su ribe za mnogobrojne ribolovce. VDE Formaggio Redj e obavezna hrana koja je posebno namenjena ovim vodama i ovim ribama. Specifično za Formaggio je što ima izuzetno jak miris sira.

Ovo je teška hrana. Napravljane od miksa pažljivo biranih sastojaka i aroma. Neke komponente ove hrane su lagani i lako će se uzdignuti sa dna u “potrazi” za ribom, kako bi je privukli na hranjeno mesto.

MVDE Formaggio Red je namenska hrana za kanale i reke. Ciljanje ribe su klen, mrena, deverika i šaran. Mada je ova hrana dosta dobre rezultate pokazala i kada je reč o nosari (šljivaru). Kod nas je Formaggio Red odlične rezultate postizala na rekama kao što su Dunav, Sava i sve Morave.

Preporuka

Formaggio Red naši test ribolovci, Dušan Veljković i Vladan Mitić, koriste na način što kombinuju sa VDE River Ace i Heavy Special.  Ovaj miks prestavlja savršenu kombinaciju kada se ciljano peca šljivar, klen i mrena. Za jesen, kada voda počinje poprilično da se hladi, MVDE Formaggio se može kombinovati sa MVDE Super Carp Fish Meal.

Može se još kombinovati i sa Cheese 200g, Vijver geel 1kg, Carassio geel, Hi pro carp, Ds feeder, Expo, Superfeed

brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VDE Formaggio Red”

There are no reviews yet.