Benzar Mix Skobalj (krvno brašno)

Benzar Mix

  • Benzar Mix Skobalj (krvno brašno)
  • Za krvnim brašnom
  • Bogata proteinima
  • Kada je niža temperatura vode
  • Dobro prijanja na samom dnu
  • Za pecanje skobalja
  • Težina: 1 kg

260 rsd

Benzar Mix Skobalj (krvno brašno)

Benzar Mix Skobalj (krvno brašno) je hrana bogata krvnim brašnom. Po secijalnoj receptiru, Zsolt Benzar je ovu hranu razvio za pecanje skobalja na reci. Krvo brašno se dodaje da bi povećalo udeo proteina u samoj hrani.

Benzar Mix Skobalj (krvno brašno) dobro prijanja za dno reke tako da je voda neće lako rasturiti i odneti. Polako opuštanje hrane će privući ribe koje se nalaze nizvodno od mesta hranjenja. Odlična je u kombinaciji sa živim mamcima, crvićima.  Takođe se u ohvu hranu može dodati parmezan i u mnogome povećati atraktivnost same hrane. Odlična je za vode sa niskim temperaturama.

Ko je Zsolt Benzar?

Zsolt Benzar je mađarski ribolovac – takmičar. Svoje dugogodišnje iskustvo u takmičarskom ribolovu preneno je i u proizvodnji hrane za ribolov. Pre nego što uđe u serijsku proizvodnju, hrana se detaljno destira na mnogim  vodama Mađarske.

Kako je klima, temperatura slična našoj, hrane iz palete porizovda Benzar Mix su se odlično pokazale i na našim vodama. Od onih koji su specijalno napravljene za mirne vode tako i one koje su napravljenje za reke. I to konretno za Dunav.

Sve hrane za reku se testiraju i na Dunavu u svim godišnjim dobima i za sve ribe. Tako i na našem delu Dunava, ove hrane su detaljno korišćene od strane mnogih ribolovaca koji su ostvarili odlične rezultate.

brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Benzar Mix Skobalj (krvno brašno)”

Još uvek nema recenzija.