VDE Aditiv Vanila

Van Den Eynde
Availability:

10 na zalihama


  • VDE Aditiv Vanila
  • Za pecanje deverike, bodorke i šarana.
  • Može se koristiti i kao dodatak miksu za izradu boila.
  • Težina: 250 gr

350 rsd

10 na zalihama

VDE Aditiv Vanila za pecanje šarana, deverike i bodorke

VDE Aditiv Vanila je koncentrovani aditiv sa aromom vanile, jedan od najtraženijih proizvoda renomiranog belgijskog proizvođača Marcel Van Den Eynde. Aditiv je namjenjen za uspješan lov šarana ali i deverike. Preporučujemo dodavanje jedne kesice ovog aditiva na 3-4 kg primame. Takođe, aditiv se pokazao kao vrlo uspešan i kvalitetan dodatak za pripremu boila. Jedna kesa sadrži 250 gr aditiva.

Koncentrati VAN DEN EYNDE su rezultat dugogodišnjih iskustava i istraživanja, pa su nezamenljivi u sportskom ribolovu gde su važni jedino rezultati. Koncentrati nam omogućuju da u potpunosti iskoristimo uslove na vodi.

Dodajemo ih svim hranama, najviše do 10% ukupne mase.

Kako se koristi?

Aditive možemo dodati na nekoliko načina. Jedan od načina jeste da kada nakvasimo hranu, prosejemo i pripremimo za pecanje, na kraju posipamo hranu preko aditivom. Lagano promešamo i spremna je za pecanje.

Drugi način jeste da aditiv dodamo u još suvu hranu. Pa je kasnije zajedno sa aditivom nakvasimo, prosejemo i spremimo za pecanje. Ako aditiv dodajete na ovaka način, poželjno je da hranu spremite nekoliko sati pre pecanja, a zatim je čuvate u zatvorenoj posudi ili kofi. Na taj način će se sva potrebna aroma sačuvati.

Kategorija:
brands

Težina

250 gr

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VDE Aditiv Vanila”

There are no reviews yet.