VDE Aditiv Karamela

Van Den Eynde
Dostupnost:

10 na zalihama


  • VDE Aditiv Karamela
  • Praškasti aditiv sa aromom karamele
  • Za pecanje deverike i bodorke
  • Dodati 10% od ukupne mase
  • Težina: 250 gr

350 rsd

10 na zalihama

VDE Aditiv Karamela za pecanje deverike i bodorke

MVDE Aditiv Caramel – Još jedan klasik kada je u pitanju privlačenje deverike u zonu hranjenja. Neverovatno sladak aditiv sa prijatnom aromom karamele već mnogo godina predstavlja prvi izbor mnogih ribolovaca. Praškasti aditivi imaju zadatak da što brže pošalju signal da je hrana u blizini. Dodaju se u toku pripreme hrane ali isto tako imaju odlične efekte kada se dodaju u toku ribolova u već pripremljenu prihranu.

Eksperimentišite i utvrdite koji metod Vama daje najbolje rezultate. Praškasti aditivi imaju instant tj brži efekat od težnih adidtiva i jedan drugi ne isključuju već se mogu zajedno koristiti. Praškasti za trenutnu akciju,a tečni za produženo delovanje.

Koncentrati VAN DEN EYNDE su rezultat dugogodišnjih iskustava i istraživanja, pa su nezamenljivi u sportskom ribolovu gde su važni jedino rezultati. Koncentrati nam omogućuju da u potpunosti iskoristimo uslove na vodi.

Dodajemo ih svim hranama, najviše do 10% ukupne mase.

Kako se koristi?

Aditive možemo dodati na nekoliko načina. Jedan od načina jeste da kada nakvasimo hranu, prosejemo i pripremimo za pecanje, na kraju posipamo hranu preko aditivom. Lagano promešamo i spremna je za pecanje.

Drugi način jeste da aditiv dodamo u još suvu hranu. Pa je kasnije zajedno sa aditivom nakvasimo, prosejemo i spremimo za pecanje. Ako aditiv dodajete na ovaka način, poželjno je da hranu spremite nekoliko sati pre pecanja, a zatim je čuvate u zatvorenoj posudi ili kofi. Na taj način će se sva potrebna aroma sačuvati.

Kategorija:
brands

Težina

250 gr

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “VDE Aditiv Karamela”

Još uvek nema recenzija.