Wafters Smoked Pellet Caramel Filex

Fil Fishing
Availability:

4 na zalihama


  • Wafters Smoked Pellet Caramel Filex
  • Aroma: Caramel – karamela
  • Dužina: mix 6 i 8mm
  • Wafteri za montaži na udicu – trn kao mamac. Trn ne veči od 8mm
  • Smoke varijanta koja posle određenog vremena ispuštaju boju i aromu koja pravi dodatni trag za pronalaženje mamca.
  • Težina: 20 gr

230 rsd

4 na zalihama

Wafters Smoked Pellet Caramel Filex

Aroma: Caramel – karamela

Wafters Smoked Pellet Caramel Filex – Serija wafters-a u obliku pelleta koji je veoma popularan među ribolovcima. U poslednje vreme postali su obavezni deo mamaca method feeder ribolovaca. Pakovanje sadrži miksovane veličine 6 i 8mm. Izradjeni u raznim kombinacijama boja prema aromama.

Smoke varijanta koja posle određenog vremena ispuštaju boju i aromu koja pravi dodatni trag za pronalaženje mamca. Idealan je za riboliv bele ribe poput deverike, babuške, klena, plotice i drugih vrsta. Perfektan balans postižu upotebom tankih fluoro karbona i bait spike trnom ne većim od 8 mm

Wafters Smoked Pellet Caramel Filex su upakovani u teglicama sa duplim gumenim umetkom koji garantuje intezitet arome i mekoću kao posle prvog otvaranja. Takođe, možete odvojiti posebno po par wafters-a u gornji deo poklopca, a ostatak da bude ispod duplog poklopca.

  • Pakovanje: 20gr

Šta su wafteri?

Već i doslovni prijevod riječi “waft” s engleskog odgovara nam na većinu pitanja o ponašanju wafter mamaca u vodi. U prevodu, trebali bi lebdeti ili vijoriti. U praksi je reč o balansiranim mamcima koji pod težinom udice polako tonu i smeštaju se na samom dnu, odnosno tik iznad njega.

U čemu je onda razlika od klasičnih tonućih peleta? Upravo zbog svoje uravnoteženosti, oni praktički lebde na samom dnu. Često je samo težina udice ta koja ih sprečava da ne postanu pop-up mamac ili da ih ne odnese i najmanja vodena struja.

Neki proizvođači idu tako daleko da i preporučaju tačnu veličinu udice koja mamac drži tik iznad dna. Također, na tržištu možemo pronaći i različite waftere, različitih osobina i karakteristika. One koji leže na samom dnu, one koji lebde iznad udice i sl. Kao i uvek, velik je izbor i zavisi o mnogo stvari, a nekad i do samog izbora ribolovca.

 

 

Kategorija: Oznake: ,
brands

Veličina

6mm, 8 mm

Težina

20 gr

Deklaracija

ProizvođačFil Fishing
Zemlja porekla:NRK
Uvoznik:Ribosport, Užice

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wafters Smoked Pellet Caramel Filex”

There are no reviews yet.