Wafters Duo Pellet Vanilla Filex

Fil Fishing
Availability:

4 na zalihama


  • Wafters Duo Pellet Vanilla Filex
  • Aroma: Vanilla
  • Dužina: 8mm
  • Wafteri za montaži na udicu – trn kao mamac
  • Obogaćeni ekstratorima aroma, aminokiselinama, zaslađivači, ulja. Izrađeni u duplim bojama.
  • Težina: 15 gr

230 rsd

4 na zalihama

Wafters Duo Pellet Vanilla Filex

Aroma: Vanila

Wafters Duo Pellet Vanilla Filex – Serija wafters-a, klasičnog oblika u duplim bojama koji je veoma popularan među ribolovcima. U poslednje vreme postali su obavezni deo mamaca method feeder ribolovaca. Dužine su 8mm. Izrađeni u raznim kombinacijama boja prema aromama.

Wafters Duo Pellet Vanilla Filex su upakovani u teglicama sa duplim gumenim umetkom koji garantuje intezitet arome i mekoću kao posle prvog otvaranja. Takođe, možete odvojiti posebno po par wafters-a u gornji deo poklopca, a ostatak da bude ispod duplog poklopca.

  • Pakovanje: 15gr

Šta su wafteri?

Već i doslovni prijevod riječi “waft” s engleskog odgovara nam na većinu pitanja o ponašanju wafter mamaca u vodi. U prevodu, trebali bi lebdeti ili vijoriti. U praksi je reč o balansiranim mamcima koji pod težinom udice polako tonu i smeštaju se na samom dnu, odnosno tik iznad njega.

U čemu je onda razlika od klasičnih tonućih peleta? Upravo zbog svoje uravnoteženosti, oni praktički lebde na samom dnu. Često je samo težina udice ta koja ih sprečava da ne postanu pop-up mamac ili da ih ne odnese i najmanja vodena struja.

Neki proizvođači idu tako daleko da i preporučaju tačnu veličinu udice koja mamac drži tik iznad dna. Također, na tržištu možemo pronaći i različite waftere, različitih osobina i karakteristika. One koji leže na samom dnu, one koji lebde iznad udice i sl. Kao i uvek, velik je izbor i zavisi o mnogo stvari, a nekad i do samog izbora ribolovca.

Kategorija: Oznake: ,
brands

Veličina

8 mm

Težina

15 gr

Deklaracija

ProizvođačFil Fishing
Zemlja porekla:NRK
Uvoznik:Ribosport, Užice

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wafters Duo Pellet Vanilla Filex”

There are no reviews yet.