Wafter Pellet Čokolada-Kekes 8mm Promix

Promix
Availability:

5 na zalihama


  • Wafter Pellet Čokolada-Kekes 8mm Promix
  • Aroma: Csoki-Kuglóf
  • Wafter pop-up pelet za montažu na udicu
  • Obogaćeni ekstratorima aroma, aminokiselinama, zaslađivačima, uljima
  • Dužina: 8mm
  • Težina: 20 gr

670 rsd

5 na zalihama

Wafter Pellet Čokolada-Kekes 8mm Promix

Aroma: Csoki-Kuglóf

Prilikom razvoja Promix Wafter peleta, jasan cilj je bio da se obezbedi rešenje za skoro svaku situaciju sa ukusima i bojama koje se nalaze na paleti. Kao rezultat toga, proizvodi su prošli kroz veoma dug period razvoja i testiranja, tako da samo najbolji, najzanimljiviji mamci završavaju u rukama, tačnije na šiljcima, ili još više u ustima riba.

U slučaju Wafter mamaca, odgovarajuća plovnost se može tumačiti na mnogo načina. Mogli bismo ovo malo lakše da rešimo nakon sistema koji smo izmislili za iskačuće mamce. Pelet Wafter pluta kada se baci u vodu, ali ako u njega ubacite šiljak za mamac, ostaje na dnu. Ako ga zakačite sa okruglog kraja cevi, naginje se u vertikalni položaj, šiljak će uvek biti na dnu. Tako podvodno, superlagano, stojeće bure čeka i najmanji šmrc, zbog čega odmah završi u ustima ribe.

U takmičarskim situacijama, u slučaju riba koje se pažljivije hrane, ova pozicija je nepobediva. Pored plovnosti, najveći naglasak nesumnjivo imaju boje i arome. Pored najintenzivnijih fluorescentnih boja, koje gotovo da sijaju i kada se pod vodom sakupe najmanje filtrirane svetlosti, izazivajući tako radoznalost pohlepnijih riba, u paleti su i prirodnije boje koje se skrivaju i skrivaju u dnu kreveta, kojima se mogu privući čak i ribe koje žive u kristalno čistim vodama, eventualno oprezno se hrane.

Boja i Aroma

Wafter Pellet Čokolada-Kekes 8mm Promix pored plovnosti, najveći naglasak nesumnjivo imaju boje i arome. Pored najintenzivnijih fluorescentnih boja, koje gotovo da sijaju i kada se pod vodom sakupe najmanje filtrirane svetlosti, izazivajući tako radoznalost pohlepnijih riba. U paleti su i prirodnije boje koje se skrivaju i skrivaju u dnu kreveta, kojima se mogu privući čak i ribe koje žive u kristalno čistim vodama, eventualno oprezno se hrane.

Što se tiče aroma, trudili smo se i da malo odstupimo od uobičajenog. Kao rezultat, kod nas možete pronaći posebne, efikasne, dobro dokazane ukuse čak iu intenzivnim situacijama. Kada stignu do vode, oni odmah počinju da izlaze iz mamca, vodeći ribu u tom području pravo na udicu.

Za svaki od mamaca, osim aroma, koristili smo i razne ekstra atraktore, kao što su zaslađivači, aminokiseline, specijalne kiseline, ulja, što sve dodatno povećava efikasnost.

Preporuka

  • Najčešće ga koristim samog na mamcu, obično ga ne nudim u kombinaciji mamaca. Ovo je najefikasnije kada se koristi za metod mamca
  • U intenzivnim situacijama, kao što su takmičenja, vredi pokušati. U mnogim slučajevima, ribe su spremne da uzmu samo najmanji, uravnotežen mamac.
  • Pruža izvanredne performanse u čistim, hladnim vodama, njegove kontrastne boje i suptilno plutanje odmah privlače pažnju riba. Vredi ga sakriti u sredini korpe metode, tako da udica na najmanji njuh završi u ustima ribe.
Kategorija:
brands

Veličina

8 mm

Težina

20 gr

Deklaracija

ProizvođačPromix, Mađarska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Energoteam DOO, Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wafter Pellet Čokolada-Kekes 8mm Promix”

There are no reviews yet.