Rasprodato !

Sensas 3000 Surface

Sensas
Availability:

Nema na zalihama


  • Sensas 3000 Surface
  • Za pecanje na površini kedera i sitne ribe
  • Fine granulacije
  • Formira oblak-maglu
  • Svetle boje
  • Težina: 1 kg

Sensas 3000 Surface za pecanje kedera na površini.

Sensas 3000 Surface  je hrana veoma fine granulacije. Svetle je boje tako da kada dođe u kontakt sa vodom formira oblak koji zadržava kedera istinu ribu u zoni hranjenja. Odlična je kada se riba peca “na površini” ili u srednjem delu vode. Sensas 3000 Surface se može koristiti samostalno, mada je preporuka razblažiti je sa Sensas 3000 Club Ablettes ili dodavanjem finog kukurznog brašna.

Boja: svetla
Lepljivost: 2/5
Jačina: 2/5
Granulacija: 2/5
Količina vode: 700-750ml

Sensas 3000

Ovaj novi asortiman primama je razvijen da zadovolji potrebe kako takmičarskog tako i rekreativnog ribolova. Kako se pritisak ribolovaca na vode povećava i riba postaje sve opreznija na standardne mamce, ribolovcima treba dodatna prednost da ostanu u trci. Club 3000 serija nudi upravo to. Svaki miks je savršeno pogodan za odredjenu vrstu ribe, vode ili tehnike. Dakle, ostani u trci i udruži se sa novom 3000 Club serijom!

Ogromno iskustvo Sensas-ovog tima ribolovaca je iskorišćeno za razvoj ovih vrhunski kvalitetnih primama. Specijalno su napravljene, od pažljivo biranih sastojaka, da ciljano primamljivanje i zadržavanje odredjenih vrsta ribe u zoni hranjenja

 

brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačSensas, Francuska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:M.G.P., Obrenovac

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sensas 3000 Surface”

There are no reviews yet.