Rasprodato !

Sensas 3000 Club Etang

Sensas
Availability:

Nema na zalihama


  • Sensas 3000 Club Etang
  • Za pecanje na jezerima
  • Fine granulacije
  • Svetlo Braon boje
  • Za sve vrsta riba
  • Težina: 1 kg

Sensas 3000 Club Etang za pecanje na jezerima.

Sensas 3000 Club Etang – Mnogo rada je utrošeno kako bi se proizvela ova primama. Rezultat je svetao i miks fine teksture koji će se dobro držati dok hranite,ali će se brzo razbiti kada dospe na dno. Fantastičan mix za jezera koji je lak za rad i izuzetno atraktivan za ribe. Sensas 3000 Club Etang je namenjen za pecanje svih vrsta riba.

Boja: svetlo braon
Lepljivost: 2/5
Jačina: 2/5
Granulacija: 2/5
Količina vode: 800-850ml

Sensas 3000

Ovaj novi asortiman primama je razvijen da zadovolji potrebe kako takmičarskog tako i rekreativnog ribolova. Kako se pritisak ribolovaca na vode povećava i riba postaje sve opreznija na standardne mamce, ribolovcima treba dodatna prednost da ostanu u trci. Club 3000 serija nudi upravo to. Svaki miks je savršeno pogodan za odredjenu vrstu ribe, vode ili tehnike. Dakle, ostani u trci i udruži se sa novom 3000 Club serijom!

Ogromno iskustvo Sensas-ovog tima ribolovaca je iskorišćeno za razvoj ovih vrhunski kvalitetnih primama. Specijalno su napravljene, od pažljivo biranih sastojaka, da ciljano primamljivanje i zadržavanje odredjenih vrsta ribe u zoni hranjenja

Težina1 kg
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačSensas, Francuska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:M.G.P., Obrenovac

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sensas 3000 Club Etang”

There are no reviews yet.