Promix Sweet F1

Promix
Availability:

5 na zalihama


  • Promix Sweet F1
  • Prihrana za pecanje šarana,babuške,deverike
  • Prihrana bogata najkvalitetnijim ribljim brašnima
  • Slatkog ukusa
  • Težina: 0,8 kg

800 rsd

5 na zalihama

Promix Sweet F1 za pecanje šarana, babuške i deverike

Najbolji premium riblji obrok, riblje pelete, pojačivači apetita, ekstra KVALITET!

Promix SVEET F1 hrana je nastala nakon uspeha GREEN-a. Napravili smo izuzetno sladak, ali izrazito riblji obrok bez promene sadržaja. Za ovo smo odabrali mnogo svetliju, bledo žućkastu boju, koja je postala još privlačnija na samom dnu. Koristili smo dosta ribljeg brašna za naše riblje obroke, jer ovo jasno čini osnovu zaista dobrih obroka u ovoj kategoriji.

U slučaju F1, podigli smo ovu skalu za 1 nivo, tako da je trenutno ovo naš metod miks koji sadrži najviše ribljeg brašna CRVENOG i ZELENOG meleta.  Pored kvantiteta, značajnu ulogu je imao i kvalitet, pa 5 najrastvorljivijih ribljih brašna sa najvećom biološkom vrednošću. Ovo uključujucje i lososovo brašno, čine okosnicu obroka.

Pored odličnih sirovina, veličina čestica je takođe važna, SVEET F1 ima ekstra fine čestice za brže rastvaranje i zamućenje. Tokom mešanja, iz tog razloga, ali i zbog izuzetnog sadržaja ribljeg brašna, važno je da se nakvasi u 3 ili više delova da bi se postigla savršena konzistencija. Ako imate ovo, onda se lako može umesiti u korpicu za metodu, dobro se lepi, ali nakon ulaska u vodu brzo se raspada i stvara veoma lepe oblake oko korpe.

Zahvaljujući izuzetno dobroj rastvorljivosti, pojačivači apetita, aminokiseline i proteini koji se nalaze u njemu brzo mame ribu u tom području u korpu. Dodatni efekat je pojačan i izuzetno slatkim ukusom hrane!

Njena boja je takođe dosta dobila na težini, svetlo žuta boja se vidi sa dna kreveta. To je drastično rezultiralo najvećim brojem ulova u određenim situacijama.

  • Prihrana za pecanje šarana,babuške,deverike
  • Prihrana bogata najkvalitetnijim ribljim brašnima
  • Slatkog ukusa
  • Težina: 0,8 kg
brands

Težina

800 gr

Deklaracija

ProizvođačPromix, Mađarska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Energoteam DOO, Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Promix Sweet F1”

There are no reviews yet.