Promix Etang

Promix
Availability:

5 na zalihama


 • Promix Etang
 • Prihrana za pecanje deverike i bodorke
 • Bogata korijanderom
 • Slatkog ukusa i mirisa
 • Za terene gde je dno prekriveno travom
 • Težina: 1 kg

450 rsd

5 na zalihama

Promix Etang za pecanje deverike na travnatim terenima

Porodica hrane za deveriku Promix Etang je veoma energetska mešavina bez ugljenih hidrata bez ribljeg brašna. Njegov izuzetno visok sadržaj obezbeđuje harmonična mešavina odabranih, visokokvalitetnih sastojaka. Pogodan je i za sve tehnike pecanja pa i za metod ribolov. Napravljen je na osnovu iskustva porodice proizvoda sa punim ugljenim hidratima, smanjujući šaran i povećavajući sastojke deverike. Jedinstvena, posebno aroma deverike, korijandera, začinjena, veoma slakta mešavina.

Sastojci Promix Etang

Da bi se postigao najbolji efekat, sastojci su odvojeno tretirani, pripremljeni, mleveni i usitnjeni metodom koji je najpogodniji za datu sirovinu, a tek na samom kraju mešani. Na ovaj način svi sastojci su prisutni u hrani u najatraktivnijem mogućem obliku. To znači da je  tekstura nalik na brašno, a materijal srednje veličine zrna je usitnjen do srednje veličine, koja, s druge strane, mora biti krupna. komade. Sadrži veliku količinu TTKS, kukuruznih klica, brašna od rogača, kukuruznog glutena, destilatorskog kvasca.

Takođe je tu i PL68 biljni protein, tigrov orah , semenki konoplje, slatkih i slanih krekera, čokoladnog čipsa, engleskih mrvica i veoma male količine peleta halibuta koje stoji od ostalih sastojaka, ali se nije moglo izostaviti iz mešavine.

Nismo štedeli ni na pojačivačima apetita, aminokiselinama i, naravno, betainu. Kada stigne u vodu, odmah počinje da se zamućuje oko korpe, privlačeći ribu u tom području. Veće čestice ostaju u/pored korpe, držeći ribu već na mestu.

Aroma

Veliku pažnju smo posvetili i intenzitetu arome. U mnogim slučajevima, primećeno je da ribe preferiraju prirodniju hranu, ali u mnogim slučajevima je pobedila hrana sa previše ukusa. Na kraju smo odabrali srednju jačinu za finalnu mešavinu, koja je najbolje funkcionisala tokom testova. Ako je potrebno, to možete pojačati aromama, sprejevima ili džemom koji odgovaraju ukusu, ali u većini slučajeva to nije neophodno, jer riba apsolutno dobro reaguje na mešavinu pomešanu sa vodom.

Iskustvo Promix Etang

Na kraju, ali ne i najmanje važno, iskustva sa višednevnih takmičenja su pokazala da je ovaj nivo arome najpogodniji. Boje su odabrane prema ukusu, garantovano će privući pažnju riba podstičući ih da se hrane. Njegov sadržaj je u osnovi fokusiran na ugljene hidrate, ali ni sadržaj proteina nije zanemarljiv, zahvaljujući biljnim i fermentisanim proteinima i aminokiselinama koje su najbolje rastvorljive u vodi. Sadrži i veliku količinu eteričnih ulja, koja uglavnom potiču iz uljarica. Preporučuje se za deveriku u svim godišnjim dobima.

 • Prihrana za pecanje deverike i bodorke
 • Bogata korijanderom
 • Slatkog ukusa i mirisa
 • Za terene gde je dno prekriveno travom
 • Težina: 1 kg
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačPromix, Mađarska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Energoteam DOO, Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Promix Etang”

There are no reviews yet.