Pop Up Pellet Halibut 8mm Promix

Promix
Availability:

3 na zalihama


 • Pop Up Pellet Halibut 8mm Promix
 • Aroma: Halibut
 • Dve boje pelleta u pakovanju
 • Plivajući Pop Up pelet za montažu na udicu
 • Obogaćeni ekstratorima aroma, amino-kiselinama, zaslađivačima, uljima
 • Veličina: 8mm
 • Težina: 20 gr

670 rsd

3 na zalihama

Pop Up Pellet Halibut 8mm Promix

Aroma: Halibut

Prilikom razvoja Promix Pop Up peleta, jasan cilj je bio da se obezbedi rešenje za skoro svaku situaciju sa ukusima i bojama koje se nalaze na paleti. Kao rezultat toga, proizvodi su prošli kroz veoma dug period razvoja i testiranja, tako da samo najbolji, najzanimljiviji mamci završavaju u rukama, tačnije na šiljcima, ili još više u ustima riba.

Uzgon je jedan od ključeva za svestrani mamac koji je jednostavan za korišćenje. Ovo je bila možda najveća glavobolja. U konačnom obliku mamca, ovo je postavljeno tako da se pri upotrebi standardne udice od 7 ili srednje debele 14 podiže samo vrh, udica samo grebe dno ležišta. Upravo ova ponuda mamaca je u većini slučajeva uspešna. Ipak, postoje situacije u kojima se, pored vrha, udica mora podići i sa dna.

Mamac je rešenje i za ovo, jer se u kombinaciji sa finim vrhom i udicom sa tanjim mesom već podiže sa dna. Dakle, ne morate da rezbarite, ne morate da vodite, samo korišćenje prave kombinacije udica omogućava vam da ponudite savršen mamac.

Boja i Aroma

Pop Up Pellet Halibut 8mm Promix pored plovnosti, najveći naglasak nesumnjivo imaju boje i arome. Pored najintenzivnijih fluorescentnih boja, koje gotovo da sijaju i kada se pod vodom sakupe najmanje filtrirane svetlosti, izazivajući tako radoznalost pohlepnijih riba. U paleti su i prirodnije boje koje se skrivaju i skrivaju u dnu kreveta, kojima se mogu privući čak i ribe koje žive u kristalno čistim vodama, eventualno oprezno se hrane.

Što se tiče aroma, trudili smo se i da malo odstupimo od uobičajenog. Kao rezultat, kod nas možete pronaći posebne, efikasne, dobro dokazane ukuse čak iu intenzivnim situacijama. Kada stignu do vode, oni odmah počinju da izlaze iz mamca, vodeći ribu u tom području pravo na udicu.

Za svaki od mamaca, osim aroma, koristili smo i razne ekstra atraktore, kao što su zaslađivači, aminokiseline, specijalne kiseline, ulja, što sve dodatno povećava efikasnost.

Preporuka

 • Najlakši način da ga ponudite je da ga pričvrstite na vrat udice  od 10 mm ili 7 mm. Na ovaj način, ako odaberete udicu odgovarajuće veličine i težine, dobijate izbalansiran mamac koji podiže bodljiku, ali ne i udicu, čime se obezbeđuje savršena težina za ribu da je dobije i najmanjim njuškom.
 • Kada stigne u vodu, odmah počinje da se rastvara, njegova aroma se brzo širi oko mamca. Pored arome mamca, značaj boja takođe može biti izuzetan.
 • Slobodno menjajte mamac dok ne dobijete što više ulova.
 • Ako jedan od njih prestane da radi, pokušajte sa sledećim, sigurno ćete ponovo biti uspešni.
 • Možete još više poboljšati prianjanje mamca raznim amino sprejevima i aromatičnim kapima.
 • Nakapajte aromu tako da najbolje dospe na stočnu hranu u korpi za metodu, ali mamac ne ostane 😉

 

 

Kategorija:
brands

Veličina

8 mm

model

Pop Up

Težina

20 gr

Deklaracija

ProizvođačPromix, Mađarska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Energoteam DOO, Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pop Up Pellet Halibut 8mm Promix”

There are no reviews yet.