Mepps Lusox 2 Silver

Mepps

  • Mepps Lusox 2 Silver
  • Težina: 9 gr
  • Veličina: 1

420 rsd

Mepps Lusox 2 Silver

Mepps Lusox je veoma cenjena varalica za ribolov na ovim prostorima, neki će reći i da je neprevaziđeni leptir.

Trebate da znate da Mepps Lusox rotira oko ose (25 stepeni) ali se i najsporije vrti, od svih poznatijih tipova krilaca. Samo da napomenemo, da prednost nije to što se ova varalica rotira za 25 stepeni, već što se sporije obrće.

Svetlost koja se odbija od specifičnog krilca, sa tri ravne površine, riba kao što je štuka veoma dobro vidi. U takvom slučaju dekor i nije toliko bitan, barem je tako bilo u par naših slučajeva, koliko je bitan odbljesak.

Naravno, kao i kod ostalih varalica, vibracija je najbitnija ali ne treba zanemariti i ostale stavke jer i one mogu nekad dosta da znače. Godinama se Mepps Lusox mogao naći u zlatnoj i srebrnoj boji. Godinama su te dve boje bile sasvim dovoljne za uspešan ribolov.

Sama ta činjenica govori dovoljno o tome koliko je ova varalica zapravo uspešna u ribolovu, odnosno koliko daje dobre vibracije i odbljesak. U suprotnom bi bilo isto kao kod varalice Aglia, gde boja ima veoma značajnu ulogu. Takođe smatramo da je za uspešan ribolov zaslužan i dlakavi rep koji je uvek crvene boje.

Sam odbljesak sa površine krila je različitog inteziteta, i sve to u zavisnosti od toga da li je zlatne ili srebrne podloge. To je u suštini i najbitnije, ta količina odbljeska o kojoj govorimo.

Dodatno otažeanje koje se dobija uz ovu varalicu se može po potrebi montirati. Time postižete, pored velike daljine bez mnogo muke i to da varalica “radi” i kada prestanete da motate. Sekač ili leptir će se okretati i ako varalica tone jer joj to omogućava odatno otežanje.

Kategorija:
brands

Težina

9 gr

Deklaracija

ProizvođačMepps
Zemlja porekla:Francuska
Zemlja uvoza:Autrija
UvoznikEagle Eye Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mepps Lusox 2 Silver”

There are no reviews yet.