Gica Mix Super Color Bisquit

Gica Mix
Availability:

10 na zalihama


  • Gica Mix Super Color Bisquit 0,75gr
  • Dodatak hrani
  • Za pecanje na stajaćim i tekućim vodama,
  • Za mrenu i ploticu
  • Težina: 0,75 kg

230 rsd

10 na zalihama

Gica Mix Super Color Bisquit 0,75gr

Biskvit u boji se koristi kao dodatak u prihrani kako bi pobljšali njenu aktivnost, privlačnost i uočljivost. Takođe u sebi ima lako lebdeće čestice koje se izdižu sa dna čime povećavaju uočljivost i pobuđuju veće interesovanje kod riba. Neizostavan su deo mixeva u savremenom feeder ribolovu naročito za stajaće vode, ali svoj značaj imaju i u lovu na tekućim vodama, naročito plotice.

Mleveni keks u boji, kao hrana za ribolov, donosi element zabave i privlačnosti u svet ribolova. Ovaj šareni dodatak ne samo da je atraktivan za ribe, već i pruža ribolovcima mogućnost da dodaju dozu kreativnosti u svoju strategiju pecanja.

Ova posebna vrsta mlevenog keksa dolazi u različitim bojama, čineći je neodoljivom za različite vrste riba koje reaguju na vizuelne podražaje. Bilo da se radi o svetlim ili intenzivnim nijansama, boja mlevenog keksa može privući pažnju riba čak i u mutnim vodama.

Sastojci:

  • Standardni mleveni keks
  • Prirodni ili jestivi boji po izboru
  • Voda

Kada je spreman, mleveni keks u boji može se koristiti kao osnova za pripremu mamaca ili kao dodatak hrani za ribolov. Možete ga oblikovati u različite oblike, kao što su kuglice ili valjci, i koristiti kao privlačan vizuelni element na udici.

Ova inovativna hrana za ribolov ne samo da povećava šanse za uspeh, već i pruža ribolovcima priliku da unesu dozu maštovitosti u svoje ribolovačke avanture. Sada, uz mleveni keks u boji, svaki ribolovni trenutak postaje pravo malo umetničko delo na vodi.

Kategorija:
brands

Težina

750 gr

Deklaracija

ProizvođačPlus Port DOO, Adrani, Srbija
Zemlja porekla:Srbija

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gica Mix Super Color Bisquit”

There are no reviews yet.