EXC Bologna polarizacione naočare

Fil Fishing
Availability:

5 na zalihama


 • EXC Bologna polarizacione naočare
 • Polaroid TAC sočiva
 • UV-400 zaštita iz bilo kog ugla
 • Metalni ram
 • Sočiva sivi TAC Polaroid
 • Tvrda kutija sa patent zatvaračem
 • Mikrofiber krpcia za održavanje

2.380 rsd

5 na zalihama

Polarizacione naočare: Vaš najbolji izbor za zaštitu očiju

EXC Bologna polarizacione naočare opremljene su TAC sočivima Polaroid tehnologije koja pružaju udobnost u uslovima jake svetlosti zahvaljujući UV 400 otpornim sočivima. Polaroid filter absorbuje 99% odsjaja čime obezbeđuje bolji kontrast i precizniju definiciju boje. Ram je metalni dok su sočiva sivi TAC polariod.

EXC Bologna polarizacione naočare isporučuju se sa tvrdom kutijom sa patent zatvaračem, idealnom za transport i čuvanje, kao i mikrofiber krpiom za održavanje.

Polarizacione naočare su postale neizostavni dodatak za sve one koji žele maksimalnu zaštitu očiju od štetnih sunčevih zraka. Bilo da provodite puno vremena na otvorenom, vozite automobil ili se bavite sportovima na vodi, polarizacione naočare pružaju optimalnu vidljivost i smanjuju naprezanje očiju. U ovom članku ćemo istražiti zašto su polarizacione naočare najbolji izbor za vas, kako funkcionišu i kako ih odabrati.

Šta su polarizacione naočare?

Polarizacione naočare su specijalno dizajnirane sunčane naočare koje sadrže poseban filter za blokiranje reflektovane svetlosti. Ovaj filter smanjuje odsjaj koji se odbija od ravnih površina poput vode, snega i asfalta, omogućavajući jasniji i udobniji vid.

Kako funkcionišu polarizacione naočare?

Polarizacione naočare funkcionišu tako što koriste vertikalni filter za eliminaciju horizontalno polarizovane svetlosti, koja je glavni uzrok odsjaja. Na ovaj način, one omogućavaju da kroz naočare prolazi samo korisna svetlost, dok štetna refleksija biva eliminisana.

Prednosti polarizacionih naočara

 1. Poboljšana vidljivost: Polarizacione naočare značajno smanjuju odsjaj, čime omogućavaju jasniji vid. Ovo je posebno korisno za vozače i sportiste na vodi.
 2. Smanjeno naprezanje očiju: Eliminacijom odsjaja, vaše oči se manje naprežu, što sprečava glavobolje i umor očiju nakon dugotrajnog nošenja.
 3. Bolja percepcija boja: Polarizacione naočare poboljšavaju kontrast i omogućavaju precizniju percepciju boja, što je korisno u različitim situacijama, od vožnje do bavljenja sportom.
 4. UV zaštita: Većina polarizacionih naočara pruža 100% UV zaštitu, štiteći vaše oči od štetnih UV-A i UV-B zraka.

Kako odabrati prave polarizacione naočare?

Prilikom odabira polarizacionih naočara, obratite pažnju na nekoliko ključnih faktora:

 1. Kvalitet sočiva: Uverite se da naočare imaju visokokvalitetna polarizovana sočiva.
 2. UV zaštita: Proverite da naočare pružaju potpunu UV zaštitu. Ovo je ključno za dugoročno zdravlje vaših očiju.
 3. Dizajn i udobnost: Odaberite okvir koji odgovara vašem stilu i pruža udobnost tokom celodnevnog nošenja. Takođe, vodite računa da okvir dobro pristaje vašem licu kako bi naočare efikasno blokirale svetlost sa strane.

Polarizacione naočare su više od modnog dodatka – one su neophodna zaštita za vaše oči. Pružaju bolju vidljivost, smanjuju naprezanje očiju i obezbeđuju potpunu UV zaštitu. Odabirom pravih polarizacionih naočara, osiguravate sebi jasniji i udobniji pogled na svet. Bilo da ste vozač, sportista ili samo želite da zaštitite svoje oči, polarizacione naočare su vaš najbolji saveznik.

Šifra proizvoda: 361170 Kategorija:
brands

Deklaracija

ProizvođačFilex
Zemlja porekla:Kina
Uvoznik:Ribosport MM, Užice

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “EXC Bologna polarizacione naočare”

There are no reviews yet.