Grba Silver 4

Dikom

  • Grba Silver 3
  • Model: tonući
  • Dužina: 6 cm
  • Težina: 16 gr

280 rsd

Grba Silver 4

Ove varalice su u narodu poznate kao “kašike”. A naziv su dobile baš po pravim kašikama. Naši predci su 70.-tih godina uzeli kašiku, odsekli gornji deo, probušili dve rupe gore i dole i napravili varalicu. Niko nije ni slutio da će baš taj model biti preteča današnjih kašika. Kako po obliku, tako i po imenu. Zauvek je ostala kašika.

Grba varalice, odnosno, kašike nam dolaze iz kompanije Dikom. Proizvedene su u Srbiji i do sada su se jako dobro pakazale i ostvarile zavidan ulov kako na našim zako i na inostranim terenima.

Sa “Grbom” se može pecati gotovo sve, od pastrmke, klena, bucova, štuke, soma, smuđa… Potrebno je samo imati pravu veličinu varalice i jedna nova, nezaboravna ribolovačka avantura Vam stoji na raspolaganju. Bilo da lovite na rečnim potocima, dunavskim dubinama, jezeru ili možda nekoj bari, “Grba” je pravi izbor, jer je ova varalica odavno postala klasik kada je ribolov u pitanju.

Generacije ribolovaca svedoče o “Grbinoj” ubitačnoj vibraciji. Nove tehnologije su samo doprinele da “Grba” postane dopadljiviji i lovniji. Paleta novih veličina i kolora će Vas svakako učiniti sretnim podarivši Vam nove nezaboravne trenutke na vodi, trenutke vredne pamćenja. Izaberite veličinu i kolor koji Vam najviše leži i krenite u novi ribolov sa novim “Grbom“.

Kategorija: Oznaka:
brands

model

tonući

Veličina

6 cm

Težina

16 gr

Deklaracija

ProizvođačDikom d.o.o.
Zemlja porekla:Srbija
Adresa:Bačka palanka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Grba Silver 4”

There are no reviews yet.