Vida Classic 4 ZB

Vida

  • Vida Classic 4 ZB
  • Model: tonući
  • Dužina: 4 cm
  • Težina: 6 gr

300 rsd

Vida Classic 4 ZB glavinjare

Model Classic je glavinjara elegantnih linija sa izduženim telom. Njena umerena I skladna vibracija, pružila je užitak mnogim varaličarima donevši im kapitalne primerke na štapu. Namenjena je pecanju svih vrsta slatkovodnih i morskih grabljivica. Proizvodi se u 7 veličina tako da ćete je lako prilagoditi uslovima gde pecate bilo da su to tekuće ili stajaće vode.

O kompaniji Vida

Priča o glavinjarama Vida je prikaz novog i po mnogo čemu originalnog stila i podjednakog pristupa ribolovu malih i velikih riba!

Glavinjare Vida predstavljaju odličan spoj matematičkih proračuna i kombinacija. Ritmika i dinamika pokreta i vešte imitacije prirodnog plena grabljivica. Rezultat su upoređivanja iskustva sa brojnih voda.

Poštovanje zahteva i želja ribolovaca u cilju da se mnogi vidovi ribolova,  uzdignu na veći nivo. Atraktivan i nadasve uzbudljiv ribolov i zabava svrstani su u isti koš. Ukoliko mislite da ste već isprobali gotovo sve što je najbolje u svojoj klasi, razmislite ponovo…

Glavinjare Vida predstavljaju uspešnu kombinaciju različitih veštačkih mamaca sjedinjeni u skladno silikonsko telo ribice mekane forme. Prepoznatlji izgled, učestale frekvencije pokreta i napredne tehnologije izrade. Atraktivni modeli praktične primene, inovativnog dizajna uz veliki izbor veličina, težina i dekora namenjeni su u potpunosti kako rekreativcima tako i iskusnim varaličarima. Visok kvalitet materjala uz odličnu izradu, fleksibilnost koja omogućuje podešavanje željene vibracije uz postojanje atraktivne vibracije.
Vida glavinjare su vrlo lovni proizvod čije su lovne performanse u većim okvirima potvrđene i dokazane na brojnim našim velikim i malim rekama i jezerima.

Kategorija:
brands

model

tonući

Veličina

4 cm

Težina

6 gr

Deklaracija

ProizvođačVIDA Lures, Niš
Zemlja porekla:Srbija
Adresa:Milentijeva 9

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vida Classic 4 ZB”

There are no reviews yet.