VMC 7019 NT Mystic Carp Specimen 16

VMC

  • VMC 7019 NT Mystic Carp Specimen 16
  • veličina: 16
  • pakovanje: 10 kom
  • Vrhunski ojačana udica za zahtevni fider i takmičarski ribolov. Idealna udica za lov na obične i trofejne šarane, kovana od visokougljeničnog kaljenog čelika.

310 rsd

VMC 7019 NT Mystic Carp Specimen 16

VMC 7019 NT Mystic Carp Specimen –  modifikovana verzija 7019 udice (bez bodljika). Vrhunski ojačana udica za zahtevni fider i takmičarski ribolov. Idealna udica za lov na obične i trofejne šarane, kovana od visokougljeničnog kaljenog čelika. Kuka sa mikro kontra kukom i posebno naoštrenim vrhom Needle Sharp. Prethodno savijena ušica, lučni vrh i poseban zakrivljeni oblik luka (Barbarian® tehnička zakrivljen vart, razvijen od strane VMC-a). Testirano i na verifikovano na jesetri!

veličina: 16
pakovanje: 10 kom.


O VMC kompaniji

Kompanija VMC koja se nalazi u Francuskoj, u Morvialisu više od 100 godina se bavi proizvodnjom udica. Član je Rapala VMC grupe. Uprkos svojoj lokalnoj proizvodnji, VMC je postao svestki brend, koji 70% svoje proizvodnje izvozi u više od 90 zemalja širom Sveta.

VMC je dobio naziv po svojoj porodičnoj kompaniji Viellard Migeon & Cie (VMC), osnovana 1796. godini u istočnoj francuskoj. VMC je globalni tržišni lider u proizvodnji i prodaji trokrakih udica. Najpopularniji svetski brendovi varalica su upravo opremljeni VMC udicama. Dnevni kapacitet proizvodnje je 4 miliona udica, korišćenjem svetski ekskluzivnih automatskih mašina, projektovanih i ugrađenih u sopstvenoj kući!

Kategorija:
brands

Vrsta

Šaranske udice

Deklaracija

ProizvođačVMC Francuska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Marshall F&H, Beograd

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “VMC 7019 NT Mystic Carp Specimen 16”

Još uvek nema recenzija.