Tubertini udice Serie 1M 16

Tubertini
Dostupnost:

20 na zalihama


  • Tubertini udice Serie 1M
  • veličina: 16
  • pakovanje: 25 kom
  • Za pecanje bele ribe na larvu
  • Izradjene od visokougljeničnog čelika 110.

350 rsd

20 na zalihama

Tubertini udice Serie 1M 16

Tubertini udice Serie 1M Mat boja čelika i veoma tanka žica.Ove udice su veoma tanke ali u isto vreme veoma jake. One su u isto vreme pogodne za brzo pecanje kedera. Isto tako su dobre za krupniju i borbeniju belu ribu. Za mamčenje sa delikatnim mamcima kao što je var de vaz tj. larva. 25 komada u pakovanju.

veličina: 16
pakovanje: 25 kom.

O Tubertini kompaniji

Daleka je 1971. kada Gabriele Tubertini, veliki ljubitelj pecanja, odlučuje da napravi karijeru od svog hobija. Zajedno sa suprugom Milenom odlučuje da otvori ribarsku radnju u Bacanu, u provinciji Bolonja. Neki od „sektorskih profesionalaca“ njegovog prijatelja, poznavajući njegove sposobnosti, podsticali su ga da se približi svetu takmičenja tako što će se prijaviti u tim Sasso Marconi S.P.S.

Nakon uzbudljivog niza pozitivnih ishoda na nacionalnom i međunarodnom nivou, časopisi iz sektora ribarstva počeli su da pokazuju veliko interesovanje za novog igrača zvezde. Otkrivajući ga svakom protivniku sa epitetom legendarni Lele. Zahvaljujući dobroj reputaciji i Tubertinijevim efikasnim mamcima, lično proizvedenim, prodavnica je imala zapanjujući rast kupaca, do te mere da prodavnica nije bila u stanju da zadovolji svaki zahtev.

Nakon toga, Lele zajedno sa svojim prijateljima Paolom Kavacom i Neriom Balestrijem odlučuje da otvori veleprodajnu distribuciju.

Tokom godina firma je brzo rasla, kroz povećanje njihove interne proizvodnje, uvođenjem novih proizvoda i proizvodnje u pogledu: štapova i plovaka za pecanje, mamaca i pecaljskih konopa, i investiranjem kako bi se garantovao veći kvalitet od konkurencije

Tubertinijeva firma, uz konsultacije sopstvenih profesionalnih ribara i partnera, dizajnira i realizuje konkurentne i pobedničke proizvode, uvereni da konkurencija predstavlja osnovu za tehnološku evoluciju proizvoda. Posebno, svesni da ovakva evolucija u potpunosti zadovoljava i sportske ribolovce.

 

Kategorija:
brands

Vrsta

Univerzalne udice

Deklaracija

ProizvođačTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:STR Mamac, Loznica

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Tubertini udice Serie 1M 16”

Još uvek nema recenzija.