Tubertini udice Serie 10 Nikelato 12

Tubertini
Dostupnost:

20 na zalihama


  • Tubertini udice Serie 10 Nikelato
  • veličina: 12
  • pakovanje: 25 kom
  • Za pecanje velikih riba
  • Lakoća prodiranja
  • Za mamčenje kukruza i živih mamaca

395 rsd

20 na zalihama

Tubertini udice Serie 10 Nikelato 12

Tubertini udice Serie 10 Nikelato –  Tubertini udica idealna za one koji traže srednje kratku i malo čvršću dršku od uobičajene. Udica Tubertini serije 10 niklovana. Radi se o udici sa srednjim, srednje kratkim, okruglim i blago uvijenim vratom radi lakšeg prodiranja.

Vrh Tubertini udice Serie 10 Nikelato je konačan i blago uvuče. Odličan za pecanje velikih riba sa okoštalim ustima s obzirom na lakoću prodiranja. Idealna udica za kačenje kukuruza i mamaca.

veličina: 12
pakovanje: 25 kom.

O Tubertini kompaniji

Daleka je 1971. kada Gabriele Tubertini, veliki ljubitelj pecanja, odlučuje da napravi karijeru od svog hobija. Zajedno sa suprugom Milenom odlučuje da otvori ribarsku radnju u Bacanu, u provinciji Bolonja. Neki od „sektorskih profesionalaca“ njegovog prijatelja, poznavajući njegove sposobnosti, podsticali su ga da se približi svetu takmičenja tako što će se prijaviti u tim Sasso Marconi S.P.S.

Nakon uzbudljivog niza pozitivnih ishoda na nacionalnom i međunarodnom nivou, časopisi iz sektora ribarstva počeli su da pokazuju veliko interesovanje za novog igrača zvezde. Otkrivajući ga svakom protivniku sa epitetom legendarni Lele. Zahvaljujući dobroj reputaciji i Tubertinijevim efikasnim mamcima, lično proizvedenim, prodavnica je imala zapanjujući rast kupaca, do te mere da prodavnica nije bila u stanju da zadovolji svaki zahtev.

Nakon toga, Lele zajedno sa svojim prijateljima Paolom Kavacom i Neriom Balestrijem odlučuje da otvori veleprodajnu distribuciju.

Tokom godina firma je brzo rasla, kroz povećanje njihove interne proizvodnje, uvođenjem novih proizvoda i proizvodnje u pogledu: štapova i plovaka za pecanje, mamaca i pecaljskih konopa, i investiranjem kako bi se garantovao veći kvalitet od konkurencije

Tubertinijeva firma, uz konsultacije sopstvenih profesionalnih ribara i partnera, dizajnira i realizuje konkurentne i pobedničke proizvode, uvereni da konkurencija predstavlja osnovu za tehnološku evoluciju proizvoda. Posebno, svesni da ovakva evolucija u potpunosti zadovoljava i sportske ribolovce.

Kategorija:
brands

Vrsta

Univerzalne udice

Deklaracija

ProizvođačTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:STR Mamac, Loznica

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Tubertini udice Serie 10 Nikelato 12”

Još uvek nema recenzija.

Možda će vam se svideti …