Tubertini Nitro Feeder 3.9m 120

Tubertini

  • Tubertini Nitro Feeder 3.9m 120
  • Du┼żina: 3,9m
  • Te┼żina bacanja: 120gr
  • Te┼żina ┼ítapa: 248gr
  • Transportna du┼żina: 1,34m
  • Broj delova: 3+3

9.700 rsd

Tubertini Nitro Feeder 3.9m┬á – Snaga i Performanse za Vrhunski Feeder Ribolov

Tubertini Nitro Feeder ┼ítap donosi beskompromisnu snagu i preciznost u svet feeder ribolova. Ovaj ┼ítap je stvoren kako bi se nosio s izazovima i pru┼żio izuzetne ribolovne trenutke svim entuzijastima.

Nitro Feeder ┼ítap izra─Ĺen je od visokokvalitetnih materijala koji pru┼żaju izdr┼żljivost i pouzdanost ─Źak i pod najte┼żim uslovima ribolova. Ovaj ┼ítap nudi izvanrednu osetljivost, omogu─çuju─çi vam da jasno detektujete svaki pokret ribe i reagujete brzo na udarce.

Nitro je feeder ┼ítap dizajniran za zabacivanje hranilica do 120g.Balansirani i pouzdan, omogu─çava veliku preciznost i veoma je mo─çan u zabacivanju. Opremljen je sa tri vrha razli─Źitih ja─Źina, dva od fiberglasa i jedan od karbona. Dobar izbor za razli─Źite uslove u ribolovu. Dr┼íka je od plute sa EVA umetkom na kraju, Sic provodnici sa crnim okvirom i mat zavr┼ína obrada.

Nitro Feeder ┼ítap pru┼ża izvanredne performanse i snagu za ribolovce koji tra┼że najbolje. Bez obzira na iskustvo, ovaj ┼ítap ─çe vas zadiviti svojom snagom.

Tubertini Nitro Feeder ┼íatp se odli─Źno pokazao i na na┼íim vodama. Pogotovu na rekama kakav je Dunav gde je vodena struja zaista jaka. Za ostale na┼íe reke tipa Save, Drine i Morave ovaj ┼ítap je bukvalno “izmi┼íljen”.

Bilo da pecate skobalja, ┼íljivara ili krupnu mrenu, ovaj feeder ┼ítap im ne─çe oprostiti a da ih sa lako─çom ne dovu─Źe do obale.

Du┼żina: 3,9m
Te┼żina: 248gr
Transportna du┼żina: 1,34m
Te┼żina bacanja: 120gr
Broj sekcija/delova: 3+3

Kategorija:
brands

Du┼żina

3.9m

Te┼żina bacanja

do 120gr

Deklaracija

Proizvo─Ĺa─ŹTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Mamac, Loznica

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji c╠üe oceniti “Tubertini Nitro Feeder 3.9m 120”

Još uvek nema recenzija.