Tubertini Galaxy Feeder 3.9m

Tubertini

 • Tubertini Galaxy Feeder 3.9m
 • Du┼żina: 3,9m
 • Te┼żina bacanja: medium-light
 • Te┼żina ┼ítapa:
 • Transportna du┼żina: 1,40m
 • Broj delova: 3+3

14.550 rsd

Tubertini Galaxy Feeder 3.9m – Gravitacija Perfekcije u Feeder Ribolovu

Tubertini Galaxy Feeder ┼ítap predstavlja vrhunski izbor za iskusne ribolovce koji tra┼że izvanredne performanse i preciznost u feeder ribolovu. Ovaj ┼ítap je sinonim za visokokvalitetnu izradu i vrhunske performanse.

 1. Izvanredna Izrada: Galaxy Feeder ┼ítap izra─Ĺen je od najkvalitetnijih materijala, garantuju─çi izdr┼żljivost i snagu ─Źak i pri suo─Źavanju s najve─çim izazovima ribolova.
 2. Osetljivost i Preciznost: Štap nudi neverojatnu osetljivost i preciznost, omogućavajući vam brzu detekciju udaraca ribe i trenutnu reakciju.
 3. Vi┼íenamenski: Galaxy Feeder ┼ítap odgovara razli─Źitim ribolovnim situacijama i mo┼że se koristiti za razne vrste riba, uklju─Źuju─çi ┼íarane, deverike, amure i mnoge druge.
 4. Precizno Hranjenje: ┼átap je dizajniran za precizno hranjenje, privla─Źe─çi ribe na ┼żeljeno mjesto i pove─çavaju─çi ┼íanse za uspe┼ían ulov.
 5. Ergonomski Dizajn: Ergonomski rukohvat pru┼ża udobno dr┼żanje tijekom ribolovnih seansi koje traju satima. Lagan je i omogu─çuje jednostavno kois─çenje.

Izbor Iskusnih Ribolovaca

Galaxy Feeder ┼ítap Tubertini je omiljen me─Ĺu iskusnim ribolovcima koji tra┼że izvanredne performanse i pouzdanost. Bez obzira na iskustvo, ovaj ┼ítap ─çe vam omogu─çiti ostvarivanje impresivnih ribolovnih uspeha.

Naru─Źite Va┼í Tubertini Galaxy Feeder ┼átap danas i Osvje┼żite Va┼íe Ribolovne Avanture!

Investirajte u ┼ítap koji ─çe vas impresionirati svojom snagom i performansom. Tubertini Galaxy Feeder ┼ítap pomo─çi ─çe vam ostvariti zavidne ribolovne uspehe i doneti uzbu─Ĺenje feeder ribolova na potpuno novi na─Źin. Nabavite svoj ┼ítap danas i krenite prema vodama u potrazi za nezaboravnim trenucima ribolova!

Tubertini Galaxy Feeder –┬á U pitanju je zaista izuzetan ┼ítap! Lagan i osetljiv ali ┼ítap progresivne akcije koja mu omogu─çava da sa minimalnim naprezanjem precizno baca hranilice na velike daljine. Opremljen je SIC sprovodnicima, dr┼íkom od prirodne plute i sa tri vrha u jacinama od 3/4oz, 1oz i 1 1/2oz.

Du┼żina: 3,6m
Te┼żina:
Transportna du┼żina: 1,40m
Te┼żina bacanja: medium-light
Broj sekcija/delova: 3+3

Kategorija:
brands

Du┼żina

3.9m

Te┼żina bacanja

medium light

Deklaracija

Proizvo─Ĺa─ŹTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Mamac, Loznica

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji c╠üe oceniti “Tubertini Galaxy Feeder 3.9m”

Još uvek nema recenzija.