Tubertini Concept Feeder štap TB 3.6m

Tubertini

 • Tubertini Concept Feeder štap TB
 • Dužina: 3,6m
 • Težina bacanja: medium
 • Težina štapa:
 • Transportna dužina: 1,24m
 • Broj delova: 3+3

18.200 rsd

Tubertini Concept Feeder štap TB - Inovacija u Feeder Ribolovu

Tubertini Concept Feeder štap TB feeder štap donosi novi nivo inovacije i performanse u svetu feeder ribolova. Ovaj štap postavlja standarde kada je reč o preciznosti, snazi i udobnosti, čineći ga pravim izborom za zahtevne ribolovce.

 1. Revolucionarna Konstrukcija: Concept Feeder štap TB  izrađen je od visokokvalitetnog ugljeničnog materijala koji garantuje veliku izdržljivost i izvanrednu snagu. Nezavisno o uslovima ribolova, ovaj štap će se nositi s izazovima.
 2. Preciznost i Osetljivost: Štap je neveovatno osetljiv, omogućujući vam da brzo reagujete na najmanje pokrete ribe i detektuje udarac u trenutku.
 3. Univerzalnost: Concept Feeder štap TB prilagođava se različitim ribolovnim situacijama i može se koristiti za različite vrste riba, uključujući šarane, deverike, amure i mnoge druge.
 4. Precizno Hranjenje: Štap je dizajniran za precizno hranjenje, privlačeći ribe na željeno mjesto i povećavajući šanse za uspješan ulov.
 5. Ergonomski Dizajn: Ergonomska rukohav pruža izvanredno udobno držanje tijekom dugih ribolovnih seansi. Lagan je i omogućuje jednostavno korišćenje.

Izbor Profesionalaca i Entuzijasta !

Concept Feeder štap TB je omiljen među iskusnim ribolovcima i strastvenim entuzijastima. Bez obzira na vašu nivo iskustva, ovaj štap će vas zadiviti svojim izvanrednim performansama i izdržljivošću.

Investirajte u štap koji će vas impresionirati snagom i preciznošću. Tubertini Concept Feeder štap TB pomoći će vam u postizanju izvanrednih ribolovne uspjhe i doneti uzbuđenje feeder ribolova na potpuno novu način. Nabavite svoj štap danas i krenite prema vodama u potrazi za nezaboravnim trenucima ribolova!

Ovaj štap postavlja standarde kada je reč o preciznosti, snazi i udobnosti, čineći ga pravim izborom za zahtevne ribolovce.

Tubertini Štap Concept Feeder TB je štap visokog tehnološkog razreda, napravljen korišćenjem kombinacije srednjeg i visoko modularnog karbona koji je radijalno ojačan duplim ultra laganim karbonskim slojem koji omogućava ultra tanak blank sa neverovatnom otpornosti i naravno osetljivosti.

Opremljen je SiC sprovodnicima savršeno raspoređenim koje odlično prenose opterećenje duž celog blanka. Halter je VSS ergonomski u kombinaciji sa plutom prve klase što omogućava komforno rukovanje štapom.

Dolazi sa tri karbonska vrha u jačinama od 3/4oz, 1oz i 1-1/2 oz-a. 1/2oz.

 • Feeder štap
 • Dužina: 3,6m
 • Težina:
 • Transportna dužina: 1,24m
 • Težina bacanja: 60grmedium
 • Broj sekcija/delova: 3+3
Kategorija: Oznaka:
brands

Dužina

3.6m

Težina bacanja

medium

Deklaracija

ProizvođačTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Mamac, Loznica

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Tubertini Concept Feeder štap TB 3.6m”

Još uvek nema recenzija.