Hleb za pecanje skobalja

Eagle Eye
Dostupnost:

30 na zalihama


  • Hleb za pecanje skobalja
  • Originalna receptura
  • Broj 1 mamac za pecanje skobalja na rekama
  • Ne otpada sa oducie
  • Jednostavna priprema
  • Proveren kvalitet

220 rsd

30 na zalihama

Hleb za pecanje skobalja Eagle Eye

Popularni “FRANCUZ” mamac za pecanje. Godinama unazad, ovo je broj jedan mamac za pecanje skobalja na svim našim vodama. Kako je običan hleb vrlo često otpadao sa udice, potrebno je bilo nešto izmeniti, kako bi mamac postao postojan. A sa druge strane nije se smelo izgubiti osnovne karakteristike običnog hleba.

Kako se proizvodnjom francuskog hleba za pecanje bavimo dugi niz godina, možemo slobodna reći da smo tančina usavršili ovaj proces. Sa druge strane, naš hleb, zadržao je osnovne karakteisti kao i običan hleb.

Francuski hleb za pecanje Eagle Eye je najbolje pripremiti veče pred pecanje. Ali ukoliko potreba zahteva, možete ga spremiti i direktno na pecanju. Priprema našeg je sasvim jednostavna.

Kako pripremiti hleb za pecanje

Priprema dan pred pecanje

  1. Isecite parče debljine 1-2cm
  2. U predhodno nakvašenu i isceđenu krpu (do nekim 80%) umotajte hleb
  3. Ostavite preko noći da odstoji
  4. Spreman za pecanje

U koliko vam je potrebno da hleb pripremite direktno na vodi, postupak je sledeći:

  1. Isecite parče debljine 1-2cm
  2. Potopite direktno parče u vodu
  3. Držite ga potoljenim 1-2min sve dok mehurići tj. vazduh ne prestaje da izlazi
  4. Tako nakvašen hleb, uvijte u krpu i tu ga iscedite
  5. Spreman za pecanje
Kategorija: Oznaka:
brands

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Hleb za pecanje skobalja”

Još uvek nema recenzija.