Gica Mix Mleveni keks

Gica Mix

  • Gica Mix Mleveni keks 1kg
  • Dodatak prihrani
  • Povećavaju atraktivnost i lovnost same hrane
  • Težina: 1 kg

160 rsd

Gica Mix Mleveni keks 1kg

Mleveni keks kao dodatak hrani za pecanje je tajna koju mnogi ribolovci čuvaju kako bi privukli i zadržali pažnju riba. Ovaj ukusni dodatak ne samo da je privlačan za ribe, već i dodaje element zabave i uživanja u samom procesu pecanja.

Mleveni keks se često koristi kao osnova za pripremu hrane za precanje koja će privući različite vrste riba. Njegova slatka aroma i ukus često privlače ribe i potiču ih na dugotrajnije zadržavanje u vašem ribolovnom području.

Prilikom pripreme, mleveni keks se može mešati s različitim sastojcima kako bi se postigao optimalan rezultat. Dodavanje meda, aromatičnih ekstrakata ili voćnih dodataka može dodatno poboljšati atraktivnost smese. Takođe, mleveni keks može biti sjajan dodatak za druge primamljive sastojke poput sitnih čestica hrane koje će ribe lako primetiti.

Jednostavno ga koristiti – mleveni keks može biti rasut direktno u vodu ili upotrebljen u izradi različitih mamaca poput boila. Njegova lakoća u upotrebi čini ga omiljenim izborom među ribolovcima koji žele eksperimentisati i prilagoditi svoj mamac prema specifičnostima ribolovnog područja i vrsti riba koje žele uhvatiti.

Ukratko, mleveni keks kao dodatak hrani za pecanje dodaje slatku notu vašoj ribolovačkoj avanturi, čineći je ne samo uspešnom, već i uživanjem za sva čula. Sada, samo bacite udicu i uživajte u čarima ribolova!

Kategorija:
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačPlus Port DOO, Adrani, Srbija
Zemlja porekla:Srbija

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Gica Mix Mleveni keks”

Još uvek nema recenzija.