Stroft GTM 0.10

Stroft
Availability:

13 na zalihama


  • Stroft GTM 0.10
  • Prečnik: 0.10 mm
  • Dužina: 100 m
  • Nosivost: 1.4 kg

460 rsd

13 na zalihama

Stroft GTM 0.10

Stroft GTM je broj 1 monofilament za ribolov. TÜV u Münchenu (vodeća organizacija za standarde u Nemačkoj) potvrdila je da je GTM najbolji testirani najlon – i u američkom časopisu „THE FLYFISHERMAN“ „2012 Tippet SHOOTOUT – konačni rezultati“ STROFT GTM je bio „Naš vrhunski izbor za sveukupne najjače rezultate“!

Glavni cilj procesa poboljšanja koji prolazi GTM je maksimiziranje nosivosti i izdržljivosti prilikom naprezanja uz istovremeno poboljšanje njegove elastičnosti. Taj se proces stalno poboljšava, ali u osnovi je to višestepena obrada temperaturom. Odatle i ime GTM (nemački: Getempertes Monofil, engleski: tempered monofilament). Istovremeno neprestano poboljšavamo mešavinu poliamidnih legura koje se koriste.

Kada se određeni procesi ili materijali dokažu, oni ulaze u proizvodni proces; garantujući proizvodnju najboljeg najlona kojeg je tehnički moguće proizvesti. Na taj način smo tokom godina uspeli prilagoditi proces rafiniranja i ugađanja tako da karakteristike kao što su dinamičko trenje, adhezija, površinska tvrdoća, glatkoća površine, granica elastičnosti, lomna čvrstoća, istezanje prilikom minimalnog opterećenja, ponašanje prilikom trzaja, istezanje prilikom zamaranja ribe, senzibilitet, povratna informacija, pamćenje, fleksibilnost i mekoća.

Sve to čini STROFT savršenim najlonom za ribolov kad god je čvrstoća čvora u kombinaciji sa svim ostalim atributima tražena. STROFT GTM je pravi ribolovački najlon za sve ribolovce koji žele samo najbolji kvalitet, što se kaže – broj 1.

  • Prečnik: 0.10 mm
  • Dužina: 100 m
  • Nosivost: 1.4 kg
  • Boja: plavo-siva
brands

Prečnik

0.10mm

Dužina

100m

Deklaracija

ProizvođačStroft, Nemačka
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:MGP, Obrenovac

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stroft GTM 0.10”

There are no reviews yet.