Tubertini Conceprt D 3500

Tubertini

  • Tubertini Conceprt D
  • Veličina: 3500
  • Prenos: 5,0:1
  • Težina: 307 gr
  • Broj lagera: 7+1
  • Kapacitet špulne : 0,18/150m

11.700 rsd

Tubertini Conceprt D 3500 mašinica za pecanje

Tubertini Concept D je mašinica koja će ući u istoriju kao prva sa patentiranim sistemom sastavljenim od 2 preklopnika. Pored klasičnog preklopnika,njena inovacija se ogleda u drugom fiksnom preklopniku, dizajniranom da spreči klizanje najlona ili pletenice između rotora i špulne, izbegavajući namotavanje najlona na osovini mašinice.

Kao i ostali modeli iz Tubertinijevog  asortimana, ona takođe ima kompaktno telo i predimenzionirani rotor napravljen od polikarbonata i magnezijuma kako bi se povećala čvrstina, a istovremeno zadržala lakoća same mašinice. Unutrašnji ležajevi omogućavaju brzo i glatko namotavanje u svakoj situaciji, kako u bolonjez i meč tehnici, tako i u light i težem varaličarenju i naravno feeder ribolovu.

Obojena je u tradiconalne boje kompanije Tubertini. Kombinacija crne i žute boje gde preovlada crna. Laganim okretom rucice masinica vrti zaista lagano i bez napora, a sam rad je bešuman. Luftova nema i veoma je utegnuta.  Standrardno dolazi sa plitkom špunlom na koju staje 150 metara 0,18mm najlona. Kočnica je prednja. Izuzetno je precizna i mikro podesiva. Max drag je 5kg. A prenos od 5:1 obećava obilje snage. Line clip je odlicno odrađen. Od gume je i ni najmanje ne ostecuje najlon.

Concept D je jedan odličan univerzalac koji primenu može imati u više tehnika. Match, bolonjez, feeder kao i lakše i srednje teško varaličarenje su tehnike u kojima se ova masinica odlično snalazi.

Veličina: 35
Prenos: 5,0:1
Težina: 307  gr
Broj lagera: 7+1
Kapacitet špulne : 0,18/150m

Kategorija: Oznake: , ,
brands

model

Prednja kočnica – FD

Veličina

3.5

Deklaracija

ProizvođačTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Mamac, Loznica

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tubertini Conceprt D 3500”

There are no reviews yet.