-20%

Okuma Metaloid 30

Okuma

  • Okuma Metaloid 30
  • Veličina: 30
  • Prenos: 5,0:1
  • Težina: 330 gr
  • Broj lagera: 9+1
  • Kapacitet špulne :

4.720 rsd 5.900 rsd

Okuma Metaloid 30 mašinica za pecanje

Okuma Metaloid je varaličarska mašinica kompanije Okuma sa prednjom, front drag, kočnicom. Ovu mačinicu karakteriše veoma tih i glatki rad. Devet kugličnih ležajeva plus dodatni anti-revers iglični ležaj savšreno usklađeni, čine ovu mašinicu veoma kavlitetnom u svojoj klasi. Super stoper koji je ugrađen u uvou mašinicu je veoma precizan i ne dozvolja ručici ni milimetar praznog hoda, odnosno, lufta.

Šuplna ove mašinice je izrađena od aluminijuma. Same ivice spulne su posebno obrađene, odatno ojačane i obložene titanijumom. Time je snaga povećana za još 30%. U kompletu se dobija još jedna aluminijumska špulna za brzu promenu osnovnog najlona i konca tj. strune.

Ima odličan prenos. 5,0:1 je savršen za kada je potrebno brzo namotati varalicu ili promiti brzinu same varalice i time postići još veći efekat. Ova varaličarska mašinica jedinstvenog oblika i stila karakteriše Okuma najnoviji dizajn ručoce. Mašinski obrađena aluminijumska ručica, mekana na dodir i ergonomski oblikovana.

Okuma Metaloid je prevenstveno namenjena spinning ribolovu, ali se slobodno može koristi i kod match tehnike pecanja na plovak.

Veličina: 30
Prenos: 5,0:1
Težina: 330  gr
Broj lagera: 9+1
Kapacitet špulne :

Kategorija: Oznake: ,
brands

model

Prednja kočnica – FD

Veličina

3

Deklaracija

ProizvođačOkuma
Zemlja porekla:NRK
Uvoznik:Eagle Eye, Nis

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Okuma Metaloid 30”

Još uvek nema recenzija.

Možda će vam se svideti …