Kamasaki Super Cat 8000

Kamasaki

  • Kamasaki Super Cat 8000
  • Veličina: 80
  • Prenos: 4,1:1
  • Težina: 628 gr
  • Broj lagera: 3
  • Kapacitet špulne : 0,45/245m

4.900 rsd

Kamasaki Super Cat 8000 mašinica za pecanje

Kamasaki Super Cat je izuzetno moćna mašinica za pecanje soma. Ima telo napravljeno od grafita, ali dovoljno msivo da zadovolji sve one ribolove koje tek počinju da pecaju soma i one koji to već odavno čine. Mehanizam koji pokreče ovu robusnu mašineriju je jednostavan, ali dovoljno pouzdan, sa neprekompikovanom strukturom. Osovina je izrađena od čelika i debljine je 6mm. Garancija stablnie i dovoljne sile.

Špulna je izrađena od hladno kovanog aluminijuma, dovoljno duboka da primi jake i debele pletenice i strune. Savršeno slaganje debelih najlona, velikog kapacijeta čine ovu mašinicu dobrim izborom za ribolovce koji pecaju soma svim mogućim tehnikama. Od razvlačenja, pecanje na kran, izvlačenja ribe iz čamca i drugo.

Odnos je 4,1:1, što pokriva broj tipičan za kategoriju, što znači da se rotor rotira 4x oko osovine u jednom obrtaju. Ovo je optimalno kada se peca sa većim tegovima ili ribom.

Sama ručica je napravljena od metala sa drvenim rukohatom kao garancijom stabilne i dovoljne sile. Ručica se slaka i rasklapa pritiskom na dugme, što je idealno za transport.

Veličina: 80
Prenos: 4,1:1
Težina: 628  gr
Broj lagera: 3
Kapacitet špulne : 0,45/245m

Kategorija: Oznaka:
brands

model

Prednja kočnica – FD

Veličina

8

Deklaracija

ProizvođačEnergofish, Ma]arska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:EnergoFish doo, Nis

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kamasaki Super Cat 8000”

There are no reviews yet.