Energo Team Black Fighter Bolo 2000

Energo Team

  • Energo Team Black Fighter Bolo 2000
  • Veličina: 20
  • Prenos: 5,2:1
  • Težina: 191 gr
  • Broj lagera: 5+1
  • Kapacitet špulne : 0,20/115m

3.300 rsd

Energo Team Black Fighter Bolo 2000 mašinica za pecanje

Energo Team Black Fighter Bolo je ribolovačka mašinica kompanije Energo Team namenjenja, kao i što samo ime kaže, bolonjez tehnici ribolova. Serija mašinica Black Fighter proširena mašinicom za bolonjez. Opremljena je sa 5 kugličnih lezajeva + 1 nepovratni. Mehanizam kojim je opremljena ova mašinica je jako precizan i izdržljiv, što za rezultat imam nesmetan i lak rad same mašinice.

Jedna od bitnih stvari za usprešan ribolov kada se koriste mašinice jeste sama kočnica mašinice. Pravilno podešena kočnica garantuje uspešan ribolov. Opremljena bukvalno “džinovskim” disk segmentima koji može da zaustavi beg čak i velike ribe. Ručica je metalna i obrađena na CNC mašini sa gumenom ručicom na kraju.

Lagana aluminijumska špulna sa prenosom 5,2:1 i vođica strune otporna na habanje pružaju ovoj mašinici izuzetne mogućnosti. Preporučuje je za, prvenstveno, fanatičnim ribolovcima, ali ga mogu koristiti i ostali. Oni koji zahtevaju kvalitetnu opremu.

Ovo je odlična mašinica u svojoj kategoriji. Zašto? Zato što je iz godine u godinu sastvani deo ponude kompanije Energo Team a reklamacije na ovaj proizvod su minimalne.

Veličina: 20
Prenos: 5,2:1
Težina: 191  gr
Broj lagera: 5+1
Kapacitet špulne : 0,20/115m

Kategorija: Oznake: ,
brands

model

Prednja kočnica – FD

Veličina

2

Deklaracija

ProizvođačEnergofish, Ma]arska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:EnergoFish doo, Nis

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Energo Team Black Fighter Bolo 2000”

There are no reviews yet.