Wafters Red Fruit Filex

Fil Fishing

  • Wafters Red Fruit Filex
  • Aroma: red fruit – crveno voće
  • Dužina: mix 8 i 10mm
  • Perfektan balans ovih waftera koji se podižu tik iznad udice, ribi omogućavaju brzo pronalaženje i veoma lako uzimanje mamca.
  • Težina: 20 gr

210 rsd

Wafters Red Fruit Filex

Aroma: Red Fruit – crveno voće

Wafters Red Fruit Filex Perfektan balans ovih waftera koji se podižu tik iznad udice, ribi omogućavaju brzo pronalaženje i veoma lako uzimanje mamca bez otpora. U poslednje vreme postali su obavezni deo mamaca method feeder ribolovaca.

Pakovanje sadrži miksovane veličine 8 i 10mm. Izradjeni u raznim kombinacijama boja prema aromama. Savršen izbor aroma za celu godinu i sve uslove na vodi.

Wafters Red Fruit Filex su upakovani u teglicama sa duplim gumenim umetkom koji garantuje intezitet arome i mekoću kao posle prvog otvaranja. Takođe, možete odvojiti posebno po par wafters-a u gornji deo poklopca, a ostatak da bude ispod duplog poklopca.

  • Pakovanje: 20gr

Šta su wafteri?

Već i doslovni prijevod riječi “waft” s engleskog odgovara nam na većinu pitanja o ponašanju wafter mamaca u vodi. U prevodu, trebali bi lebdeti ili vijoriti. U praksi je reč o balansiranim mamcima koji pod težinom udice polako tonu i smeštaju se na samom dnu, odnosno tik iznad njega.

U čemu je onda razlika od klasičnih tonućih peleta? Upravo zbog svoje uravnoteženosti, oni praktički lebde na samom dnu. Često je samo težina udice ta koja ih sprečava da ne postanu pop-up mamac ili da ih ne odnese i najmanja vodena struja.

Neki proizvođači idu tako daleko da i preporučaju tačnu veličinu udice koja mamac drži tik iznad dna. Također, na tržištu možemo pronaći i različite waftere, različitih osobina i karakteristika. One koji leže na samom dnu, one koji lebde iznad udice i sl. Kao i uvek, velik je izbor i zavisi o mnogo stvari, a nekad i do samog izbora ribolovca.

 

 

Kategorija: Oznake: ,
brands

Veličina

8 mm, 10mm

Težina

20 gr

Deklaracija

ProizvođačFil Fishing
Zemlja porekla:NRK
Uvoznik:Ribosport, Užice

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Wafters Red Fruit Filex”

Još uvek nema recenzija.