Promix Complex Eperkrem

Promix

  • Promix Complex Eperkrem
  • Prihrana za pecanje šarana
  • Bogata aminokiselinama i betainom
  • Ostaviti da odostoji 10 min
  • Težina: 0,8 kg

690 rsd

Promix Complex Eperkrem bogata aminokiselinama i betainom.

Jedan od potpuno novih članova našeg asortimana Promix Complex. 2021 je Complex mamac, naravno postoji nekoliko verzija. Promix Complex Eperkrem još nije ponudio tako složenu, harmoničnu familiju proizvoda koja pokriva što više uslova, bilo da se radi o hobiju ili konkurentskoj situaciji. Ova mešavina je potpuni mamac koji je pomešan sa najboljim ugljikohidratima sa ribljim brašnom vrhunskog kvaliteta, ribljim peletima.

Sastojci

Koristili smo i nesvakodnevne sastojke, poput brašna od lososa, koje ima jedinstven sadržaj i atraktivnost ribljeg brašna. To je vrlo lepljiva hrana, tako da može izdržati gotovo svako bacanje, a garantovano će se rasturiti na dnu, čak i u najdubljim jezerima. Uprkos svemu tome, njegova svojstva raspadanja su također ostala izvanredna.

Počinje da se otapa oko 10 sekundi nakon što uđe u vodu, a potpuna razgradnja se odvija za 1 minut. Ni sadržaj minerala i esencijalnih ulja nije zanemarljiv, zahvaljujući uljnim semenkama. Ovo je posebno važno za stvaranje uravnoteženog sadržaja, jer su to ribama možda najteže dostupne iz njihove prirodne prehrane.

Pripremanje ove prihrane  je veoma osetljiva na stvaranje prave teksture. Uspeh praktično zavisi ili pada od ovoga. Vredi je pažljivo mešati, uz stalno kvašenje, a zatim ostaviti da odstoji 10 minuta. Nakon toga, morate ga proći kroz sito sa malim rupicama, jer će tako tekstura biti savršena. Krajnji rezultat je dobar ako se spoji pod pritiskom, ali može se ponovo srušiti jednim pokretom. Obavezno stavite veliki naglasak na ovo, jer vaš uspeh zaista zavisi od toga.

  • Prihrana za pecanje šarana
  • Bogata aminokiselinama i betainom
  • Težina: 0,8 kg
brands

Težina

800 gr

Deklaracija

ProizvođačPromix, Mađarska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Energoteam DOO, Niš

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Promix Complex Eperkrem”

Još uvek nema recenzija.