Benzar Mix Šaran Babuška (crvena)

Benzar Mix

  • Benzar Mix Šaran Babuška (crvena)
  • Crvene boje
  • Bogata mlevenim partiklima
  • Za hladniju vodu – do 15°C
  • Za pecanje šarana i babuške
  • Težina: 1 kg

260 rsd

Benzar Mix Šaran Babuška (crvena)

Benzar Mix Šaran Babuška (crvena) je jedna od favorita ribolovaca kada je u pitanju cilajno pecanje cirpinida. Ova hrana, crvene boje, sadrži jaku aromu limuna i pomorandže. Hrana je razvijena za pecanje šarana ali odčino se pokazala u hladnim vodama, kada temperatura voda ne dostiže 15°C.

Benzar Mix Šaran Babuška (crvena) se odlično pokaza u proleće kada se ribe još uvek oprezno hrane i kada nisu baš pri apetitu.

Ko je Zsolt Benzar?

Zsolt Benzar je mađarski ribolovac – takmičar. Svoje dugogodišnje iskustvo u takmičarskom ribolovu preneno je i u proizvodnji hrane za ribolov. Pre nego što uđe u serijsku proizvodnju, hrana se detaljno destira na mnogim  vodama Mađarske.

Kako je klima, temperatura slična našoj, hrane iz palete porizovda Benzar Mix su se odlično pokazale i na našim vodama. Od onih koji su specijalno napravljene za mirne vode tako i one koje su napravljenje za reke. I to konretno za Dunav.

Sve hrane za reku se testiraju i na Dunavu u svim godišnjim dobima i za sve ribe. Tako i na našem delu Dunava, ove hrane su detaljno korišćene od strane mnogih ribolovaca koji su ostvarili odlične rezultate.

brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačVan Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Auto Sport, Novi Sad

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Benzar Mix Šaran Babuška (crvena)”

Još uvek nema recenzija.