Promix Fish-Krill method pellet 2mm

Promix

  • Promix Fish-Krill method pellet 2mm
  • Peleti napravljeni za method feeder ribolov
  • Bogati su vitaminima i esencijalnim uljima, kao i ribljim brašnom od kojeg su napravljeni
  • Težina: 0,8 kg

730 rsd

Promix Fish-Krill method pellet 2mm

Sastav peleta Promix Fish-Krill method pellet 2mm metodom dizajniran je tako da, pored visokog sadržaja proteina od 40%, ostaje lako svarljiv. Na ovaj način je stvorena složena mešavina koja sadrži sve potrebne hranljive materije i sa izvanrednim unutrašnjim indikatorima sadržaja. Pored najkvalitetnijeg ribljeg brašna, njegov sadržaj proteina je poboljšan KRILL brašnom vrhunskog kvaliteta. Ima visok sadržaj vlakana, što garantuje laku svarljivost.

Bogat je vitaminima i esencijalnim uljima. Njegov sadržaj ulja je uglavnom riblje ulje, lososovo ulje i ulje tune, koji privlače ribu gotovo kao magnet. Lako se meša, pelet od 800g dobija savršenu konzistenciju dodavanjem oko 3,6-4dl tečnosti, mućkanjem u poklopljenoj posudi ili mešanjem rukom dok se sva tečnost ne upije.Za vreme pecanja vredi stalno prskati ili mešati sa vlažne ruke. Najlepljivije je kada je površina uvek malo vlažna.

Posle 8-12 sekundi u vodi, raspada se skoro eksplozivno. Ovo vreme je dovoljno da korpa dospe do dna pre rastvaranja, čak i u rudničkim barama sa dubljom vodom. Slobodne aminokiseline, proteini i ulja odmah počinju da se rastvaraju iz zrna peleta, privlačeći ribu u tom području u korpu. Pelet se sporo rastvara, pa se dugo zadržava na hrani u vodi, a ne odnese ga ni manje struje.

Može se koristiti sa dobrim rezultatima tokom cele godine, ali od proleća do jeseni pruža najbolje performanse u vodama iznad 15 stepeni!

Preporuka

  • 800g peleta apsorbuje 3,6-8dl tečnosti
  • Protresite u pokrivenu posudu ili mešajte rukom dok se sva tečnost ne upije
  • Dobro se drži i može izdržati duga, jaka bacanja
  • Može se lako začiniti Turbo sprejom ili džemom od šarana, čak i isprobati novi ukus pri svakom bacanju

 

Kategorija:
brands

model

tonući

Veličina

2 mm

Težina

800 gr

Deklaracija

ProizvođačPromix, Mađarska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Energoteam DOO, Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Promix Fish-Krill method pellet 2mm”

There are no reviews yet.