Prikaz 1–15 od 110 rezultata

Kenart vobleri za pastrmku, klena, štuku, soma, bucova i drugih grabljivica.

Kompanija Kenart je nastala u Poljskoj sada već davne 2002. godine. Nastala je iz volje ali i strasti a to je ribolov. Prvi proizvod je bio volberi su bili napravljen za pasrmku, omiljenu ribu ove kompanije. Vremenom je ponuda kompanije obogaćena odličnim modelima za skoro svaku slatkovodnu ribu. Ovi vobleri dobijaju sve veću popularnost među ribolovcima, kako u Poljskoj, tako i u inostranstvu. Njihove voblere koriste i oni koji kreću u ribolovnu avanturu i iskusni pecaroši koji imaju mnogo ulovljenih kapitalnih primeraka.

Svaki vobler, pre nego što se pusti u proizvodnju, podvrgava se mukotrpnim testovima kako bi ribolovci dobili dobar vobler. Glavna pretpostavka  kompanije je da kombinuje proizvod visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom.

U prilici smo da na Vam na našim stranama ponudimo sledeće modele Kenart voblera, Bass, Dynamic, Diver, Dancer, Flash, Hanter, Fox, Shark, Winner kao i Winner Pro. Dostupne su više dekora kao i veličina i gramaža.

Za sve dodatne informacije kao i savete ili konsultacije, može nam se obratiti na e-mail adresu info@fishing-floats.rs ili na telefon 018/552-398

Vaš

Eagle Eye OnLine Shop