Salmo Slider 5 GT

Salmo

  • Salmo Slider 5
  • Dekor: GT – Green Tiger
  • Model: tonući
  • Dubina zarona: 0,5m- 1m
  • Veličina: 5 cm
  • Težina: 8 gr

750 rsd

 Salmo Slider 5 GT

Salmo Slider 5 Green Tiger

Salmo Slider Vober. Ovaj vobler je pravi virtuoz u velikoj porodici varalica dizajniranih za velike predatore. Levo i desno, levo i desno. Sliderov vijugavi ples koji predatore vodi do zločina iz strasti! Požuda za ubistvom, vulkan agresije. Zapenušava prskanja vode i vrisak kočnica mašinice, to je ono što vas očekuje. Duboko udahnite i pripremite se za mnogo akcija!

Kako pecati sa Salmo Slider voblerima?

Obično se Sliderom lovi redovnim nizom poteza štapom dok se brzo vraća. Pokreti štapom bi trebali biti prilično energični i brzi. Pre pravilnog pecanja, uvek treba da napravite nekoliko zabačaja. Na ovaj način biste videli kako se Salmo Slider ponaša i odredili tačno šta i kada treba uraditi. Kada to izvežbate, Slider će se oštro okretati sa jedne na drugu stranu.

Ne dozvolite da se nakon svakog trzaja formira labav konac ili najlon. Vrlo je bitno da imate konstantnu vezu sa Salmo Sliderom kako bi kontre bile pravovremen.

Takođe, oštri okreti Slidera mogu da dovedu do prelaska najlona ili strune preko varalice. Druge “škole” pecanja Slider-a su se razvile. Slider funkcioniše tako dobro da će mnogo različitih stilova pecanja raditi pod različitim uslovima.

Koji god stil da izaberete i koji smatrate efikasnim, trebalo bi da se koncentrišete da biste bili sigurni da ćete zadržati taj stil, tako da morate biti svesni ponašanja svog Slider-a u svakom trenutku. Stil pecanja koji odaberete je veoma važan. Na primer kada su temperature vode veoma niske (2° 5°C) najbolji rezultati će se postići laganim trzajima, sa pauzama do 3 sekunde. Slider koji tone je očigledno pravi alat za ovaj stil.

Postoji suptilno pomeranje varalice dok tone što je dodatni atraktor za predatore. Kada su temperature vode veće, treba povećati brzinu izvlačenja.

Troling ili trolovanje

Slider je iznenađujuće dobar za plitko trolovanje. Pustite ga između 10 i 30 m iza čamca i trzajte ga baš kao što biste to učinili prilikom zabacivanja.  Dok pecate sa Slider-om, izvucite najlon ili strunu velikom brzinom.

Nakon svakog trzaja mamac će praviti oštre okrete na obe strane, tako da će se relativno sporo kretati prema vama. Upotrijebite ovaj nepogrešivi trik – dok izvlačite konopac konstantnom brzinom, trzajte se nekoliko puta jače, pa 2-3 puta malo slabije. Ovakvo raznovrsno delovanje vašeg varalice neće dozvoliti nijednoj štuki u blizini da ostane ravnodušna prema njoj.

Kategorija:
brands

Veličina

5 cm

Težina

8 gr

model

tonući

Deklaracija

Proizvođač Salmo
Zemlja porekla: Poljska
Zemlja uvoza: Autrija
Uvoznik Eagle Eye Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Salmo Slider 5 GT”

There are no reviews yet.