Kenart Winner Pro 7 BP F

Kenart

  • Kenart Winner Pro 7 BP F
  • Model: plivjaući
  • Dubina zarona; 0,5 – 1,5m
  • Dužina: 7 cm
  • Težina: 6 gr

520 rsd

Kenart Winner Pro 7 BP F

Kenart Winner Pro je naslednik predhodnog modela Winner Plus. Samo telo voblera je malo podebljano u odnosu na predhodni model. Kenart Winner Pro lepo treperi i lagano pomera rep. Može se koristi pri standardnom pecanju zabacivanjem ili troling metodom. Dobre rezultate postiže u morskim uslovima.

Kenart Winner Pro je savršen za pecanje pastrmke, štuke, soma i smuđa. Dobro se pokazao na velikim i malim rekama kao i jezerima.

O kompaniji Kenart

Kompanija Kenart je nastala u Poljskoj sada već davne 2002. godine. Nastala je iz volje ali i strasti a to je ribolov. Prvi proizvod je bio volberi su bili napravljen za pasrmku, omiljenu ribu kompanije Kenart. Vremenom je ponuda kompanije obogaćena odličnim modelima za skoro svaku slatkovodnu ribu. Kenart vobleri dobijaju sve veću popularnost među ribolovcima, kako u Poljskoj, tako i u inostranstvu. Njihove voblere koriste i oni koji kreću u ribolovnu avanturu i iskusni pecaroši koji imaju mnogo ulovljenih kapitalnih primeraka.

Svaki vobler, pre nego što se pusti u proizvodnju, podvrgava se mukotrpnim testovima kako bi ribolovci dobili dobar vobler. Glavna pretpostavka  kompanije je da kombinuje proizvod visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom.

Kategorija:
brands

model

plivajući

Veličina

7 cm

Deklaracija

Proizvođač Kenart
Zemlja porekla: Poljska
Zemlja uvoza Austrija
Uvoznik: Eagle Eye Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kenart Winner Pro 7 BP F”

There are no reviews yet.