Kenart Winner 3.5 BPO F

Kenart

  • Kenart Winner 3.5 BPO F
  • Model: plivjaući
  • Dubina zarona; 0,3 – 0,5m
  • Dužina: 3,5 cm
  • Težina: 3 gr
  • Udica: 2 x N°14

490 rsd

Kenart Winner 3.5 BPO F

Kenart Winner vobler je klasični vobler. Preporuka proizvođača je da se Kenart Winner koristi za pecanje na plićim rekama i potocima. Ovaj model voblera dostupan je samo kao floating – plivajući model.

Kenart Winner karakteriše brz rad za nežnim bočnim pomeranjem u jednu na drugu stranu. Ovaj model je dizajnira ja pecanje klena, pastrmke i smuđa.  Opremljen je sa dve trokrake udice N°14.

O kompaniji Kenart

Kompanija Kenart je nastala u Poljskoj sada već davne 2002. godine. Nastala je iz volje ali i strasti a to je ribolov. Prvi proizvod je bio volberi su bili napravljen za pasrmku, omiljenu ribu kompanije Kenart. Vremenom je ponuda kompanije obogaćena odličnim modelima za skoro svaku slatkovodnu ribu. Kenart vobleri dobijaju sve veću popularnost među ribolovcima, kako u Poljskoj, tako i u inostranstvu. Njihove voblere koriste i oni koji kreću u ribolovnu avanturu i iskusni pecaroši koji imaju mnogo ulovljenih kapitalnih primeraka.

Svaki vobler, pre nego što se pusti u proizvodnju, podvrgava se mukotrpnim testovima kako bi ribolovci dobili dobar vobler. Glavna pretpostavka  kompanije je da kombinuje proizvod visokog kvaliteta sa pristupačnom cenom.

Kategorija:
brands

model

plivajući

Veličina

3.5 cm

Deklaracija

Proizvođač Kenart
Zemlja porekla: Poljska
Zemlja uvoza Austrija
Uvoznik: Eagle Eye Niš

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kenart Winner 3.5 BPO F”

There are no reviews yet.