Orka Shad Tvister 15 YR

Orka

  • Orka Shad Tvister 15 YR
  • Veličina: 15 cm
  • Težina: 8 gr
  • Minimalna količina za naručivanje 5 kom.

100 rsd

Orka Shad Tvister 15 YR

Orka Shad Tail 15

Sam naziv nam u mnogome predstavlja ovu vrstu varalice (kombinacija ribice i tvistera). ORKA Shad Tvisteri se rade u varijanti varalice sa sitnom do varalice sa najkrupnijom vibracijom, što znači da je namenjena za sve grabljivice, počev od smuđa, štuke, soma, bucova, mladice, basa… Način vođenja ove varalice je identičan vođenju tvistera ili šeda (stani-kreni).

U zavisnosti od težine olovne glave postižemo daljinu zabačaja, dubinu i brzinu propadanja varalice. Jedna mala sugestija proizvođača – NE PLAŠITE SE VELIČINE VARALICE, jer na velike varalice se love i male grabljivice i obratno, mada se u praksi pokazalo da velike varalice pružaju veće užitke (mislimo na veličinu ribe).

Orka silikonske varalice su napravljene od ekstra kvalitetnog silikona, čija receptura je strogo čuvana tajna. Posebna tehnologija izrade i specifičan dizajn svakog modela i veličine posebno, doveli su do toga da su Orka silikonske varalice jedne od najlovnijih na tržištu i neizostavni deo opreme svakog ribolovca.

Šifra proizvoda: 2012-ST-15-YR Kategorija:
brands

Veličina

15 cm

Težina

8 gr

Deklaracija

Proizvođač Orka
Zemlja porekla: Srbija
Adresa: Ruma, Stanka Paunović Veljka 106

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Orka Shad Tvister 15 YR”

There are no reviews yet.