Orka Oskar 10 Y13

Orka

  • Orka Orskar 10 Y13
  • Veličina: 10 cm
  • Težina: 10 gr
  • Minimalna količina za naručivanje 5 kom.

68 rsd

Orka Oskar 10 Y13

ORKA OSKAR je plod dugogodišnjeg iskustva. Pored bogate ponude varalica sa dosta agresivnim vibracijama. OSKAR je sušta suprotnost svojoj porodici šedova, njegova vibracija je sitnija (prezentuja orginalne pokrete živih primeraka riba) ali sa sobom nosi težinu, koja se nalazi u repnoj masi. Sama konstrukcija repnog peraja odaje gracioznost i sklad pokreta.

Samim tim Orka Oskra pruža mogucnost da u rukama maštovitih ( veštih ) ribolovaca verno imitira pokrete, kako živahnih ribica tako i primerka koji su bolesni i u poslednjoj životnoj snazi. Konstrukcija tela je ravnomerno izbalansirana sa hidro dinamickom linijom što mu omogucava da i sa naj manjim otežanjem glave nesmetano klizi kroz vodenu masu, sa blagim lelujanjem tela koje mu diktira repno peraje.

Sem ovog dela, što se tice vibracije OSKAR i vizuelno uliva poverenje, svakako ne može proci nezapaženo kod riba grabljivica. Ovom varalicom možete uspešno loviti Bandara, Smudja,Štuku,Soma Bucova….. U zavisnosti od terena na kome se lovi OSKAR, traži prisutnost ribolovca na terenu i veru u njega.

Orka silikonske varalice su napravljene od ekstra kvalitetnog silikona, čija receptura je strogo čuvana tajna. Posebna tehnologija izrade i specifičan dizajn svakog modela i veličine posebno, doveli su do toga da su Orka silikonske varalice jedne od najlovnijih na tržištu. Neizostavni deo opreme svakog ribolovca.

Šifra proizvoda: 4113-OS-10-Y13 Kategorija:
brands

Veličina

10 cm

Težina

10 gr

Deklaracija

Proizvođač Orka
Zemlja porekla: Srbija
Adresa: Ruma, Stanka Paunović Veljka 106

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Orka Oskar 10 Y13”

There are no reviews yet.