Orka Gegule 7 OB

Orka

  • Orka Gegule 7 OB
  • Veličina: 7 cm
  • Težina: 4 gr
  • Minimalna količina za naručivanje 5 kom.

62 rsd

Orka Gegule 7 OB

Orka Gegule model obeležiće 20 godina od nastanka “ORKA” kompanije. Svojim postojanjem daće još jedan u nizu uspešan modela,  sa vrlo specifičnim vibracijama. Svojim izgledom nagoveštava varalicu snažnih vidracija, upravo ono za čim smo tragali, snažne a usporene vibracije.

Opet nešto što do sada nemamo u svojoj paleti modela, varalica koja može biti interesantna i za mirnu i za brzu vodu. Uz to nam pruža i razne mogućnosti montaža na udici, vrlo je specifična za terene koje obiluju vodenim preprekama. Svojom konstrukcijom omogućuje nam da sakrijemo udicu u unutrašnjosti tela i tako izbegnemo kačenja za vodeno rastinje ili ako toga nema.

Dodavanjem jedne udice ( trokrake) dobijamo veću mogućnost za sigurnije kačenje kod pojedinih grabljivica. Namenjena je za lov svih vrsta grabljivica od onih sitnih do onih krupnih, jer se radi u veličinama od 30,50,70,90,100,130 mm i u 18 dekora za sve tipove voda.

Orka GEGULE će pružiti brojna zadovoljstva mnogim varaličarima jer je po svojoj prirodi pokreta će predstavljati sladak zalogaj brojnim grabljivicama. Svakako ga preporučujemo i smatramo da će naći svoje mesto u vašem boksu za varalice.

Šifra proizvoda: 2202-G-7-OB Kategorija:
brands

Veličina

7 cm

Težina

4 gr

Deklaracija

Proizvođač Orka
Zemlja porekla: Srbija
Adresa: Ruma, Stanka Paunović Veljka 106

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Orka Gegule 7 OB”

There are no reviews yet.