Orka Fenix 16 YN

Orka

  • Orka Fenix  16 YN
  • Veličina: 16 cm
  • Težina: 21 gr

145 rsd

Orka Fenix 16 YN

Karika koja nedostaje “FENIX”!? Unazad nekoliko godina tragali smo za varalicom i vibracijom koja nedostaje u ORKINOM asortimanu. Uspeli smo da sa ovom varalicom popunimo upravo to mesto. Varalica koja u sebi nosi energiju pokreta. Sa svakim novim modelom, nastojimo da popunimo asortiman vibracijom koja nedostaje, u našoj bogatoj kolekciji varalica!

“ORKA – FENIX” je dizajniran na osnovu brojnih testiranja na kojima se puno dodavalo i oduzimalo sve dok nismo dobili ovaj model. On na sebi nosi džep duž celih leđa u koji možete da skrijete udicu kada se koristi na terenu sa bezbroj prepreka ili da je stavite u normalan položaj ako je teren čist.

Džep na telu varalice možemo da iskoristimo i kao detalj u kome možemo da stavimo razne mirise. Te arome mogu biti u tečnom ili želastom stanju, tako da prilikom povlačenja imamo mnogo usporenije spiranje mirisa.

Telo modela je u obliku ribice koji se završava širokim repom i sa pločicom koja daje stabilnost i čvrstinu pokreta. Svaka veličina nosi sa sobom i različite dimenzije, pa prema tome imamo i različite vibracije a sa tim vibracijama možemo uspešno loviti i smuđa, štuku, soma, bandara, mladicu, pastrmku,…….. FENIX je varalica koja će sama naći mesto u vašoj bogatoj kolekciji!?

Orka silikonske varalice su napravljene od ekstra kvalitetnog silikona, čija receptura je strogo čuvana tajna. Posebna tehnologija izrade i specifičan dizajn svakog modela i veličine posebno, doveli su do toga da su Orka silikonske varalice jedne od najlovnijih na tržištu. Neizostavni deo opreme svakog ribolovca.

Šifra proizvoda: 7007-F-16-YN Kategorija:
brands

Veličina

16 cm

Težina

21 gr

Deklaracija

Proizvođač Orka
Zemlja porekla: Srbija
Adresa: Ruma, Stanka Paunović Veljka 106

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Orka Fenix 16 YN”

There are no reviews yet.