Orka Dvorepni Tvister 12 B

Orka

  • Orka Dvorepni Tvister 12 B
  • Veličina: 12 cm
  • Težina: 8 gr
  • Minimalna količina za naručivanje 5 kom.

33 rsd

Orka Dvorepni Tvister 12 B

Orka Double Tail 12

Dvorepi šed tvister predstavlja kombinaciju šeda i klasičnog dvorepog tvistera. Telo je uradjeno u obliku šeda. Prednji deo tela ribice, a zadnji deo tela ima oblik tvistera sa dva repa, od kojih jedan veći i drugi manji. Ova kombinacija je uradjena sa namerom, da bi se proizvele dve različite vibracije, jedna krupna i druga sitnija. Povlačenjem kroz vodu, oba repa sa telom daju sklad, odnosno siluetu ribice.

ORKA dvorepi šed tvister svojim oblikom i pokretima oponaša ribicu u paničnom begu, a to smo postigli upravo sa dva različita repića. Namenjen je za lov smudja, štuke, soma, basa… Jedna od mogućih kombinacija za lov basa je u načinu postavljanja na udicu.

Udica treba da izadje izmedju dva repa, a samim tim, telo je u horizontalnom položaju. Širina tela ne dozvoljava brzo propadanje kroz vodu (ako uz to stavimo i lakšu glavu, što je vrlo bitno kod ovih vrsta riba).

Orka silikonske varalice su napravljene od ekstra kvalitetnog silikona, čija receptura je strogo čuvana tajna. Posebna tehnologija izrade i specifičan dizajn svakog modela i veličine posebno, doveli su do toga da su Orka silikonske varalice jedne od najlovnijih na tržištu. Neizostavni deo opreme svakog ribolovca.

Šifra proizvoda: 8002-TTT-12-B Kategorija:
brands

Veličina

12 cm

Težina

8 gr

Deklaracija

Proizvođač Orka
Zemlja porekla: Srbija
Adresa: Ruma, Stanka Paunović Veljka 106

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Orka Dvorepni Tvister 12 B”

There are no reviews yet.