MVDE Gold Pro Classic 1kg

Van Den Eynde

  • MVDE Gold Pro Classic 1kg
  • Za mirne i tekuće vode
  • Za pecanje deverike
  • Težina: 1 kg

420 rsd

MVDE Gold Pro Classic 1kg

MVDE Gold Pro Classic je namensko napravljena mešavina za prihranu deverike u mirnim i tekućim vodama. Osnovni sastojci su proteini i prirodne arome. MARCEL VAN DEN EYNDE je dodao nekoliko svojih tajnih dodataka za primamljivanje deverike. Te tajne je otkrio u svojoj 40-godišnjoj takmičarskoj karijeri. Tajna ostaje tajna, dok nam je već pripremljena mešavina dostupna.

Pakovanje: 1kg

LOV DEVERIKE  U SREDINI VODE – LAKA
1 kg gold pro-breme
1 kg special
2 kg mlevene gline v.d.e – zemlje

LOV DEVERIKE NA DNU – TEŠKA
2 kg gold pro-breme
1 kg supercup
1 kg expo
250 g brasem
4 kg mlevene gline v.d.e – zemlje

LOV DEVERIKE U BRZACIMA
2 kg gold pro-breme
1 kg secret
1 kg prženih mrvica v.d.e.
3 kg mlevene gline v.d.e. – zemlje
Obavezno dodati odgovarajuće žive mamce.

PRIPREMA HRANE

Hranu (sastojke) istresemo u veću posudu, te suve sastojke dobro promešamo. Vodu dodajemo polako, tokom daljeg mešanja. Sačekamo 10 minuta da se mešavina dobro natopi. Po potrebi dodajemo još vode. To je potrebno napraviti dva puta u razmacima od oko 15 minuta.

Dobijenu masu provlačimo kroz sito (pasiramo), da bi dobili homogenu i kompaktnu masu od koje oblikujemo kugle veličine narandže. U slučaju da se kugle raspadaju, dodali smo previše ili premalo vode. Problem rešavamo ili dodavanjem vode ili sastojaka. Važno je da dobijemo masu koja se ne raspada na vazduhu ni u dodiru sa vodom, nego da se valjci ili kugle polako rastvaraju na dnu.

Po potrebi dodajemo VAN DEN EYDE lepak za hranu (pv1). Za prihranjivanje površinskih riba napravimo mekšu smešu (BOB NUD SURFACE-EXCEL). Namena je da se kugla hrane u dodiru sa površinom vode trenutno raspadne i napravi oblak. Za povećanje efekta ćemo upotrebiti KURKUMU, MLEVENU GLINU.

Za vaš uspešan ribolov pripremili smo vam recepte hrana VAN DEN EYNDE koje su sastavili vrhunski ribolovci poput Marcela van den EYNDE i Boba Nuda.

Kategorija:
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

Proizvođač Van Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla: EU
Uvoznik: Auto Sport, Novi Sad

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MVDE Gold Pro Classic 1kg”

There are no reviews yet.